Nivelul ELita

Discuție în 'Ajutor' creată de bloodlust, 3 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bloodlust

bloodlust Novice forum

Azi noapte am implinit numarul de PEL necesare nivelului 21 elita...de aseara pana astazi nu imi apare in continuare Design-ul la echipare nava...nici la profil nu imi spune nivelul elita...insa stiu ca de atata timp eram 20 iar acum,sunt 21 si totusi,unde-i nava?!#

112'465'591 / 130'411'761

2. Heisenberg16

Heisenberg16 Scriitor în devenire

si eu am trecut 3 nivele elita si nu am primit design am transmis suportului si o zis ca va rezolva problema in cel mai scurt timp posibil

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Situatia sesizata de Dvs. nu este un caz particular. Este o situatie generala. A aparut ca urmare a introducerii noului sistem de ligi. Aceasta a modificat putin procedura in cazul upgrade-ului la un nou nivel elita. Mai multe detalii vor fi oferite in decursul zilelor care vor urma.

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

https://board-ro.seafight.com/threads/faq-sistemul-de-ligi.53854/
    In link-ul de mai sus gasiti FAQ-ul noului sistem de ligi.
    Dupa cum veti vedea acolo, vechiul sistem de puncte de elita a fost inlocuit, prin urmare si modalitatea de a primi design-ul aferent unui nou nivel elita s-a schimbat.
    Odata ce ati ajuns la un nou nivel elita nu veti mai primi automat design-ul pe cont. Va trebui sa deschideti piata neagra si sa selectati design-ul si sa il cumparati. Aceasta optiune nu a fost inca implementata in piata - ea va fi implementata in perioada imediat urmatoare. Pretul design-ului nu va fi exorbitant, conform informatiilor care ne-au sosit pana la acest moment. El va fi mai degraba nesemnificativ ... gen 1 aur. Vom reveni cu informații mai detaliate imediat ce le vom primi.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.