Noi nivele la pietre...........

Discuție în 'Ajutor' creată de ÐΛЯΣΛΠБ£Ł, 19 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ÐΛЯΣΛΠБ£Ł

ÐΛЯΣΛΠБ£Ł Novice forum

Deci am opservat ca bagati noi nivele pentru pietre ,atat pentru nava cat si pentru mascota.... Voi si cand spun voi ma refer la cei ce concep acest joc , bagati noi nivele la pietre dar pietrele de pe skinuri tot mici sunt , de exemplu pana si nava de la bokor are pietre de 18-19-20max 21 dar stiti pana acum nivelul maxim la pietre era 22 dar ei au pus 21 . ce spuneti voi ..... lasa ca baga bani prostiii. Baaaa .......flamanzilor sunteti constienti cati bani trebuie sa bage un jucator in pietrele de pe nava si de pe mascota ??? NU . Voi bagati ca innecatii aici ''oferte'' dar nu va uitati ca jocul merge aiurea . Nu mai spun de scarba pe care o au moderatorii si cei de la suport atunci cand trebuie sa iti raspunda la o intrebare . Voi nu vedeti ce se intampla in jurul vostru??? Sau ati uitat ca acesta este doar un joc de browser??? nuuu .....dar voi bagati evente inutile , practic imi este scarba sa mai intru pe joc atunci cand vad un asa event. Imi pare rau pentru ca am bagat timp si bani in acest joc.

SOaD# apreciază asta.
  2. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Mie imi pare si mai rau pentru ca m-am reapucat de joc acum 3 luni si am investit aproximativ 250 de euro...eventurile sunt din ce in ce mai jalnice,jocul e plin de boti si functioneaza doar cand au ei chef, dar o tin una si buna cu lvl noi la pietre+eventuri la care poti participa doar daca sari cu cardul:mad::mad::mad:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.