Noile misiuni

Discuție în 'Ajutor' creată de «乂»Rεpταιlε«乂», 2 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cipy7

cipy7 Începător forum

Sigur Karkinos nu apare in harta 10, daca ar aparea si ar scufunda-o cineva foarte repede am avea Titansmasher pe apa, cred ca e bug faptul ca nu apare.

2. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

cred ca nici nu ne baga in seama daca semnalam o problema suntem luati de pro..... se uita ca in joc investim tinmp bani e.c.t. asta e viata mergem inainte cu bune si rele

3. catasperanta

domnule, decadent ne dati si noua un fao legat de npc karkinos si akkorospaun va rugam ca in harta de 10 nu apare cum spuneti

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Asa cum s-a precizat deja, exista o eroare legata de cele doua NPC-uri. Va recomand sa urmariti rubrica de patchday / patchnotes.

5. catasperanta

ok multumim frumos

6. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

eu am gasit krakinos in 1/1 dar nu il pot aborda , imi spune ca aceasta actiune nu e posibila

7. catasperanta

este o problema citeste in patchda

8. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

poi am citit si acolo dar in harta de 8 pana la 11 am stat cate o ora la fiecare harta si nimic nu a aparut in legatura de krakinos

9. Oasele antice de unde se pot colecta?

10. Oasele antice le obtii din cargo

11. Hades**

Hades** Scriitor în devenire

Buna ziua.
    -Ce ne puteti spune despre nava "Mâna împăratului",necesara pentru proba pirat de 33? E un amiral?Din ce nave si la cate nave iese ?
    -Nu se doreste sau e o eroare faptul ca nu apare mesaj la aparitia amiralului in hartile de la 31 in sus?

Multumesc anticipat.

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Mana imparatului este o nava de tip admiral care apare la eliminarea a 500 de tigru supărat, broască țestoasă, păsare de asalt, dragon puternic, tigru ciocănit, țestoasă de război, pasăre de vânătoare sau dragon omnipotent.

Situatia legata de aparitia npc-urilor de tip admiral este transmisa mai departe. Cand vom avea mai mult informatii le vom posta.

13. Hades**

Domnule Decadent,cred ca e o greseala.Pentru proba de 33 ,trebuie sa provocam 5 mil dmg la NPC-ul Mana Imparatului.Din informatiile furnizate de dumneavoastra,inteleg ca pentru a genera acest NPC trebuie sa scufundam 500 de Dragon Puternic,pentru ca restul navelor nu sunt in hartile de 31 si 32.

Tâlharul dezlănţuit -navă de tip amiral ce apare la scufundarea a 500 :Jetul sărat, Bivol tremurător, Flacără solară, Peşteră înviforată, Sturdy Swell, Cutremur, Iapă de foc, Taifun Sălbatic,cu care ne intalnim la probele de 34-35 este generat de nave ce apar in 31-32 (majoritatea).

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Mar 2018
  14. .†.HellFire.†.

.†.HellFire.†. Novice forum

si care e greseala? de ce ai teleporturi?

15. Hades**

Ce bine era daca intelegeai ce-am scris.

16. Ciresul

Ciresul Pretendent

puishor ce nu intelegi tu fiindca esti mic este ca navele din care iese amiralul sunt in hartile 33-35 si ca atare nu avem cum scoate amiralul ptr. proba de 33 in hartile 31 si 32

17. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

de ce nu pot valorifica recompensa pt proba de pirat 31. am facut 30 mil daune si numi apare verde sa valorific recompensa la dl smythe

18. Zeusian

Zeusian Comisar forum

apropie-te de el ff mult, sa il atingi cu nava

Modificat ultima dată: 16 Mar 2018
  19. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

miam pus toate skinurile si degeaba

20. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

trebuie sa apesi pe renunta cel din stanga cel cu verde si apoi poti valorifica misiunea

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.