Noile recompense din cufere

Discuție în 'Ajutor' creată de turcanuu, 12 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

In legatura cu noile recompense din cufere, am si eu o intrebare: premium, boamba vodoo si preot vodoo lvl 3 nu se mai ia la cufere..?

2. *allia*

*allia* Novice forum

Preot voodoo nivel 3 exista in cufere. Nu stiu pentru cate zile...

turcanuu apreciază asta.
  3. =CASS=

=CASS= Junior Expert

5 zile am luat eu si 16 zile am auzit pe la altii. Insa de premium si bombe nu s-a auzit nimic inca :))

turcanuu apreciază asta.
  4. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

5. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Domnilor moderatori se mai da premium la cufere..? daca nu se da v-a bateti joc...ne pierdem toate avantajele pe care le-am luat cu bani,pe care le-am cumparat...de ex puntea de abanos...matroz lvl 5 si multe altele

6. **DYDU**

**DYDU** Novice forum

sunt pachete premium si la peiment !

7. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Da stiu,**DYDU** ca sunt ,dar acolo trebuie sa bagi cardul...si sa bagi cardul incontinuu pentru premium nu se merita ...mai bine te lasi de joc si iesi la o bere cu prietenii

8. ~X-Treme~

~X-Treme~ Novice forum

2015-06-13 23:00:52Ai deschis un cufăr.
    2015-06-13 23:00:52Ai primit 2 x Calibru 60.
    Avem berilul si darul marii

9. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Mai da eu vad ca vorbesc singur ca prostul...vorbesc cu peretii...vad ca toti moderatorii..te baga in seama cand au chef ...deja jocul asta ma dezgusta ,m-i se face scarba ,greata ,e de rasul lumii..

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Asa cum am precizat deja in runda de discuții, nu există încă o listă completă, oferită de dezvoltatori, cu noile recompense obținute din cuferele încuiate. Va pot confirma pana la acest moment ca Preotul voodoo de nivel 3 se afla printre recompense. Pentru celelalte va recomand să urmăriți postările colegilor Dvs.

Runda de discuții poate fi gasită AICI.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.