noile trofee

Discuție în 'Întrebări generale' creată de Sir.Leonardo, 15 Noi 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

ce parere aveti despre noile trofee?

1. dezamagiti

50,0%
  2. unele imposibile

72,2%
  3. usoare

0 vot(uri)
    0,0%
  4. utile

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
  1. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

vroiam sa spun in primul rand ca ati pus niste targheturi f mari pe care pt unele trebuie ani sa le completezi, pe langa asta sunt si multe erori de exeplu la trofeul unde trebuie sa cheltui perle! am cheltuit perle pe telepoarte etc si nu sau contorizat la fel si pt trofeul "finalizeaza harta rupturii " care am terminat inclusiv valul 30 si la fel nu a contat ! deci fff multe erori! verificati si revizuitile ca e jale si mai ales intreb moderatorii DE CE NU ATI CREAT O PAGINA CU RUNDA DE DISCUTII CAND ATI POSTATFAQ-UL??? sau trebuie sa facem si munca voastra de a scrie!

2. mydyla

mydyla Conte forum

da.... sunt "targheturi" pentru boti ....
    ruptura nu se contorizeaza ...
    in afara de a cheltui perle pe spion in zona respectiva ...pe ce as mai putea sa cheltuiesc perle ????
    parerea mea ... trofeele trebuie sa anime parti ale jocului picate in ... uitare
    multi asteapta harti noi in atlandida( eu cred ca nu vor fi), din ce am observat recompensele la misiuni si la unele nave din atlantina au scazut ...

bokas3 apreciază asta.
  3. -PΣศЯĿ-

-PΣศЯĿ- Novice forum

Numai mie mi sa parut ceva ducere in eroare chestia asta ? >
    https://board-ro.seafight.com/threads/anunturi-patchday-2023.58633/page-7#post-385900
    "
    Schimbări:

• În urma feedbackului dvs., toate bonusurile de la Trofee se vor aplica din nou pe toate hărțile. Cu toate acestea, pentru a debloca un trofeu,trebuie să îndepliniți cerințele în acea regiune a raftului de trofee. "
    https://board-ro.seafight.com/threads/faq-atlantida-si-trofeele-flotei-pierdute.58946/#post-385898
    " Pe lângă aceasta, trofeele îți oferă acum beneficii doar atunci când te afli în regiunea în care ai câștigat trofeul.

• Prada Commonwealth-ului: hărțile de la 21/1 la 25/1
    • Victoria Războiului Civil: hărțile de la 26/1 la 30/1
    • Averile piraților Fenghuang: hărțile de la 31/1 la 40/1
    • Adâncurile gloriei: hărțile Atlantidei de la 1/1 la 4/2
    • Comori pierdute: 45/2, 48/3, 50/2 până la 54/1 "
    ... Nu mai inteleg oameni buni... ori e pe toate hartile ori e pe cele selectate..?
    Plus ca ...da.. nu stiu ce contorizati ,da la cati playeri am abordat ,nu sa pus nici macar 1 acolo... sau altele.. in fine... o sa reusesc sa fac macar 1..2 in vreo 2..3 ani... sa ma teleportez de mii si mii de ori ,sau sa colectez... sute de mii de monede ce cad doar la event cate 20-100 la 1 din 10 npc.. nu?....
    Traiasca cardu pt cei ce pot cumpara din payment... ma chinui de 2 luni sa mi deblochez tunuri pe nava... abia fac yulong de ala in timp de am zeci de mil de perle si coroane dar yulong greu doamne greu mai pica la event... si imi trebuie mimi 5 mil ..abia am facut 250k in 4-5 zile de event , si eram activ ore bune ,pe joc zilnic...
    Hai cu VISA si Maestro ,sa ne facem barca buna... alt ceva ...nu mai incape..

4. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

Salut drag coleg dupa cum ai vazut si in poastarea mea precedenta am scris cam aceleasi lucruri pt care am creat si un sondaj! vroiam sa te anunt ca intradevar odata deblocate beneficiile trofeelor le poti avea in toate hartile dar ca sa le deblochezi trebuie sa indeplinesti cerintele doar in zonele aferente...problema e ca la noie trofee adaugate unele nu se contorizeaza nici macar in zonele aferente!!!:(