Noul sistem de abilitati.

Discuție în 'Ajutor' creată de *bibu|ro*, 31 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *bibu|ro*

*bibu|ro* Novice forum

O intrebare intrebatoare pentru cei ce au gandit noul sistem de abilitati.... daca tot au scazut cristale necesare pt abilitati.. aceasta scadere fiind considerabila... de ce cei ce au abilitatile facute, fiecare dupa posibilitatinu primeste acea diferenta de cristale inapoi.. sa mai faca si ei o abilitate.. acest lucru nou implementa mi se pare o nedreptate fata de vechii jucatori care au cheltuit o sumedenie de perle si sa nu mai zicem de bani reali ca sa faca acele abilitati!

Noltisor-RO apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim. Intrebarea este normala, avand in vedere diferențele de costuri. Feedback-ul Dvs. a fost transmis catre dezvoltatori. Cand vom avea un raspuns, pozitiv sau negativ, acesta va fi postat in cadrul forumului.

Noltisor-RO apreciază asta.
  3. *bibu|ro*

*bibu|ro* Novice forum

bun asa... speram sa primim raspunsul cat mai repede si sa fie pozitiv...asa fiind normal!

zeus55 apreciază asta.
  4. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Sa nu uitam ca acele abilitati le-ai facut pentru a avea un avantaj pe mare in confruntarile cu alti pirati cu buzunare mai putin adanci decat ale tale .Cand ceri cristale inapoi cere sa ti se retraga si puncte batalie ,perle ,aur ,puncte experienta si elita obtinute datorita acestor abilitati .Si facand o paralela cu real life nu pot sa vreau un super gadget cand se lanseaza, sa-l folosesc ,iar dupa 2 ani cand producatorul il ieftineste,sa cer diferenta de bani inapoi

Toki001 și zeus55 apreciază asta.
  5. Deneb

Deneb Avansat

dreamin tu tii cu ursul pretene :))

zeus55 apreciază asta.
  6. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Daca eu, jucator nou, aveam 10 abilitati inainte de introducerea noului sistem, ar trebuii sa primesc cateva cristale inapoi, nu? Adica indiferent de cate abilitati aveai, fiecare jucator ar trebuii sa primeasca ceva inapoi. Cam greu...

zeus55 apreciază asta.
  7. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

deneb ,daca te referi la ursu de pe eg2 ,sa stii ca sunt contra lui 100%:).Dar am cumparat cu 200 euro tunuri de 55 acum multi ani ,apoi le-am consolidat ,pentru ca bp-ul sa introduca tunuri amirale ,60 ,voodoo ,etc .Ar insemna ca sa cer acum banii pe tunurile de 55 inapoi..eu si multi altii.Traim in Romania lucrului bine facut ...e timpul sa ne asumam faptele si sa traim cu alegerile pe care le facem .

Modificat ultima dată: 16 Aug 2015
    cocolino! și zeus55 apreciază asta.
  8. simi2

simi2 Mogul forum

Traim in Romania lucrului stricat bine facut.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.