noul synk

Discuție în 'Ajutor' creată de ~pisicutza~, 16 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

am si eu o nelamurire:
    de ce ati bagat chestia sa vedem pe apa cate tunuri avem si puntile, daca nu vad si ceilalti jucatori?de exemplu eu nu vad la alt jucator cate tunuri si punti are....

2. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

pai daca nu baga aceasta "chestie" tu cum mai scriai pe forum?:))))))

3. αĮεxαηɒяц**

αĮεxαηɒяц** Novice forum

Domnule admin daca tot ati bagat puntea cum era acum 3 ani bagati si bufuu,si sa apara la toti la fel!

4. ElvirA.84

ElvirA.84 Novice forum

Se refera la Cercul acela din jurul barcii

5. -คm¡гคℓ-

-คm¡гคℓ- Novice forum

Din cate stiu eu, aspectul vizual actual al navei, a fost decis prin vot, pe forumuri de catre jucatori. Au fost votate doua tipuri de aspect vizual al navei, cel in care arata numarul tunurilor sub nava, si cel actual. Deci daca nu gresesc, jucatorii au ales asta. Ca e rea sau buna, decizia a fost luata. Cred ca am putea cere un nou tur de votare.

6. αĮεxαηɒяц**

αĮεxαηɒяц** Novice forum

Asa ar trebui! pentru ca altfel vezi nava inamicului,cu bufu si toate cele,ar fi mai frumos sa le vedem pe toate! Nici macar nu stiu cum arata bufu!:(

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Cred ca respectiva optiune are o utilitate pentru cei ca mine, care nu stau tot timpul sa isi verifice ce si cum, si observe ca a mai expirat ceva cand scade numarul de tunuri pe harta marii.

Nu s-a introdus nimic suplimentar. Purr si simplu vedeti puntea mojo in grafica veche. O vedeti doar Dvs., nimeni altcineva.

Exact. A fost aleasa, de catre marea majoritate a comunitatilor, varianta 3.

Buff-ul, in functie de ce tip de buff e, (queen sau king legacy) apare ca o coroana, in stanga sau dreapta sloturilor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.