Noul TCG

Discuție în 'Ajutor' creată de DonShip1, 17 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DonShip1

DonShip1 Scriitor în devenire

Î: Ce se întâmplă dacă nu accept TCG?
    R: În momentul în care acești TCG intră în vigoare, puteți decide să nu fiți de acord cu aceștia. Totuși, acest lucru înseamnă că nu veți putea juca jocurile noastre.

ce se intampla cu banii bagati in cont ...daca "NU' suntem de acord cu noul TCG

Modificat ultima dată: 17 Oct 2016
    Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. DonShip1

3. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Nu cred ca iti va raspunde cineva.... pentru ca e in defavoarea lor:))

4. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Salutare tuturor,

Ca în cazul oricărui produs ce își actualizează regulamentele, refuzul acceptării acestora din urmă oferă dreptul consumatorului de a renunța la utilizarea serviciilor respective - de la acel moment în continuare - și nu la revocarea oricăror acțiuni realizate de acesta (inclusiv de natură financiară) în trecut. Micile adaptări ale unor termeni și condiții generale (pentru că despre asta este vorba, și nu despre schimbări radicale) nu se pot aplica retroactiv, ele reprezentând baza operării produsului în viitor.

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Interzicere pentru pushing și boosting
    • În noile TCG se declară în mod explicit că se interzice pushing-ul și boosting-ul nu numai între conturile aceluiași utilizator, ci și între conturile utilizatorilor diferiți. Acest lucru este stipulat pentru ca jocul să fie corect și plăcut pentru toată lumea.

1) Ce inteleg cei de la BigPoint prin Pushing si Boosting intre conturi? Niste exemple pentru noi?

Interzicerea utilizării serviciilor ce oferă anonimat (de ex., proxy)
    • Din motive contabile, trebuie să ne asigurăm că putem atribui plățile de la jucători conform locației fizice. Utilizarea serviciilor ce oferă anonimat (de ex., proxy) sau a altor metode de ascundere a reședinței sau locuinței jucătorului sunt acum interzise în mod expres din jocurile și serviciile noastre.
    2) Doar in cazul platilor se interzice utilizarea serverelor proxy? Daca lucrezi intr-o companie mare, armata, etc - e normal sa ai sv proxy.

6. mydyla

mydyla Conte forum

pai da , dle Pianoman , de acord cu dvs .. dar intervine o mica problema ... ,
    ... pai au fost eventuri castigate in spiritul de "echipa" , puncte de batalie ... acum bagati asta dupa ce unii s-au "ghiftuit" ....!!!
    Transparenta ????... m-ar mira , au fost conturi blocate fara a folosi programe ... nu mai spun de programele luate cu ..."licenta" , vandute amatorilor pe bani si fara asigurare ... despre ce vb aici ??? ...Mai ales ca am avut ocazia sa fiu amenintata cu blocarea contului ca am scris de un bot la ...suport .... inca o data , despre ce vorbim ...??? sa faca bn domnii raspunzatori ai jocului sa coboare in joc si sa vada cam cum se desfasoara toate incalcarile de regulament ..
    Nu vad nicio regula in care noi, jucatorii ,sa fim aparati , de exemplu de aseara am sesizat defectiunea la ceaun ..nici la ora actuala (pe forum m-a bagat in seama ...nimeni), nu pot baga la ceaun ... pe langa alte multe bube , noi pe cine penalizam ?

Ma astept sa vad o schimbare la liga ...unde este imposibil sa se termine cu acel nr de pct de elita ... nu suntem naivi :(

simi2, bdiaz și Spirit_Breaker apreciază asta.
  7. andreea.sweet

andreea.sweet Novice forum

Am gasit raspunsul la o parte, pe un alt joc de la BigPoint se dau raspunsuri si se explica, nu e totul vag ca la noi.

Pushing

*Atunci cand lasi un jucator sa te distruga sau esti lasat de un jucator sa il distrugi(fara a riposta- sunteti intelesi) faci pushing.

mai e si varianta 2 care presupun ca se ia in considerare si la noi

*Pushing inseamna sa iti omori o nava care este tot a ta fiind conectat pe acelasi IP si pe acelasi pc pe 2 browsere !

*metode care intră în sfera pushing-ului (distrugerea de nave în înţelegere cu alţi jucători, nave special create pt. astfel de acţiuni etc.)

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Ba n-ai gasit nimic ! :p;)

9. mydyla

mydyla Conte forum

Sa zicem ca a gasit , acolo pe jocul la este stipulat de la inceput ce inseamna acel pushing ....

... pana acum aici pe SEAFIGHT pushing insemna daca de ajutai cu o alta nava a ta mai mica (sau mare , dupa caz), sa ai oarece beneficii pe nava mare (sau mica , dupa caz). Nu era amendat faptul de ajutor colectiv ... care , de fapt ar fi fost de luat in seama , si de fapt era si este ilegal ...

10. DonShip1

Pana la urma Big BoSS cum a ramas .. ne dati banii inapoi pe care i-am investit daca se baga noul TCG cu raspunsul pe care l-ai dat nu ma multumeste cu nimic .. mai e putin si intra in vigoare !!!
    vreau sa ma lamuresti mai pe romaneste :*

Modificat ultima dată: 26 Oct 2016
  11. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

frate dar daca eu spre ex sunt in behe dau la o nava si de obicei ma mai invart prin casa vine unul si ma scufunda fara ca eu sa ripostez ca nu.s la pc cum se numeste pushing sau ce :O:O:O???

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.