Npc Balhut

Discuție în 'Ajutor' creată de _MARYUS_, 25 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Buna seara...
    unde si cum apare npc.ul Balhut?

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

41/2 , apare din 15 in 15 minute , spor!

3. HFLM

HFLM Novice forum

unde vedem si noi misiunile de lev 41 - 45?
    multumesc anticipat

4. HFLM

HFLM Novice forum

De unde lu-am misiunea zilnica pentru lev 42?

5. IceBull3t

Portul securizat de langa 41/2 sau cat o fi in hartile noi

6. bullet

bullet Scriitor în devenire

Bagati si voi harpoane mai mari sau trebuie sa ne luam concediu sa facem monstri cu harponeala din 40 in sus?

7. HFLM

HFLM Novice forum

PAI NU APARE NICI O MISIUNE DE LA CONTACTORI?

8. IceBull3t

Start At: Loreena Barrett (SH-44/1)

9. IceBull3t

Tu vrei proba finala? Sau care mai exact?

10. HFLM

HFLM Novice forum

PAI EU AM ACCES NUMAI IN PORTUL DIN 42/2

11. HFLM

HFLM Novice forum

AM MISIUNE ZILNICA CU ..... COLECTEAZA 5 X bIJUTERIII MICI

12. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

cred ca e o eroare , pentru ca eu am terminat toate misiunile din ziua cand au dat drumu la noile harti , si de atunci , astept acea "misiune zilnica " care ar trebui sa iti dea cele 4 bijuterii lipsa, sa poti trece la nivel 42 . din cate observ si pe forumul global , in engleza, oamenii se "plang" la fel , ca nu primesc acea misiune zilnica , sa poata trece la nivel pirat 42

13. mydyla

mydyla Conte forum

misiunea aia este zilnica , se face de 5 ori ..5 zile pentru a obtine acele bijuterii

14. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

misiunea aia zilnica , se face de 4 ori, pentru ca o ai deja facuta odata , de aia iti arata 1/5 bijuterii , sau mai nou , cand mai ai de facut 4/5 trebuie sa mai faci inca de 5 ori ? matematica suna bine la tine ? in fine, ideea e ca, aceasta misiune zilnica , nu apare , odata ce faci prima data, nu nu mai apare dupa reseturi , celelalte, nimic, poti verifica toti npc-urile din acel port , niciunul nu are misiuni, oricum e Hassan Halil care ar trebui sa aiba misiunea zilnica cu bijuteriile, dar el nu iti mai da misiuni zilnice , are doar acea misiune deschisa si atat .
    https://ibb.co/RYh97cP

15. mydyla

mydyla Conte forum

aoleu ... daca ai 4/5 trebuie sa o mai faci inca o data ...adica dupa ora 13.00 ...atunci se reseteaza misiunile
    nu stiu cum de v-ati impotmolit la misiunea aia cand la lvl-urile de la 36 la 40 au fost misiuni pentru proba indentice ....

16. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

intelegi ca am terminat misiunea asta , in ziua cand au fost adaugate noile nivele , nu ? deci , am prins cel putin 1 reset , avand in vedere ca au trecut peste 30 si ceva de ore de atunci , sper ca acum intelegi , ca nu e vorba de reset , jocul nu da drumul la misiunea zilnica , sau trebuie sa desenez :) , nu as vrea sa fiu rautacios , dar vad ca lumea nu intelege

17. mydyla

mydyla Conte forum

la ora 13 iti pot spune daca se reseteaza sau nu ... eu am facut-o ieri in cadrul misiunilor ptr a ajunge la proba ... pana atunci nu am ce sa spun

18. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

19. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

20. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.