Nu merge Jocu

Discuție în 'Ajutor' creată de (NemeSyS), 9 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

As dori sa ami ex si mie un admin cum de 3 zile stau cate o ora sa ma loghez pe pagina de joc si cand intru pe mare iara stau o ora ce a patit jocu are cumva o boala necurata si e pe duca macar sa ne spuneti sa nu ne mai chinuim ca .......
    Cand rezolvati cu jocu dati si mie un email ca sa stiu cand sa revin

†Adysor84† apreciază asta.
  2. ☜乂Maverick乂☞

☜乂Maverick乂☞ Începător forum

Exact asta si eu patesc...cred ca 30 de min am tot bagat login si numai nu se incarca.REZOLVATI DOMNILOR PROBLEMA ASTA PT CA E FRUSTANT SA TOT ASTEPTI !!!

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Se incarca 20% ... si Pauza - Inainte luam foc cand vedeam asa ceva , acum ma bufneste rasul cand vad ca apare o noua problema :))

~pisicutza~ apreciază asta.
  4. ♔Pýяลиýล♔

♔Pýяลиýล♔ Scriitor în devenire

Trebuie sa ne obisnuim cu anunturile "prompte" :) 21%..... pana maine intru :D

5. .-dev13-.

.-dev13-. Începător forum

cred ca vor sa scape de noi stau de o ora si mai mult de 20% ....... (((

6. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Nu stiu ce sa zic dar eu in locul vostru as face un anunt si as inchide serverul pana as rezolva pb

Sau a luat Global 4 vreo bola si nu aveti medici care sal trateze bagatil in carantina e mai bine

†Adysor84† apreciază asta.
  7. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

lasa ca global 5 a cazut iara cred ca mai asteptam vreu 20 ore sa ne putem loga din nou

8. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

NU numai Global 5 si Global 4 e la fel de 4 zile nu stiu ce fac domni

9. catasperanta

pana la urma sa inchida tot jocul cred ca ar face bine

10. .Mr.N.

.Mr.N. Novice forum

lost,lost,lost...conection..........bataie de joc fac astia din noi....mahhh faceti
    ceva

11. catasperanta

LOST CONNECTION ! gl 5

12. Ioan

Ioan Novice forum

LOST CONNECTION !

gl5 iar a cazut ...faceti ceva ..banii nostri sunt buni....
    trimiteti mesaje la suport ca iar zic "nu am primit sesizari "

13. simbad68

simbad68 Junior Expert

iar a crapat global 5..ce nu inteleg eu..daca noi nu ne putem loga cum drk iau astia insulele:confused:

14. Ioan

Ioan Novice forum

nu au dat logout de pe harta mari ...fac tot posibilul sa ramana conectati

faceti ceva azi?

15. House

House Guest

Am informat Departamentul Tehnic, echipa lucreaza la remedierea acestei probleme. Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

16. 0DE

0DE Novice forum

a drk de joc inca azi, v-ati facut obisnuinta deja cu problemele de pe jocu asta:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

17. Ioan

Ioan Novice forum

ce scuze ? rabatul,premium.puntea mojo.....etc
    astea nu conteaza? nu este prima data ..am mai fost opriti pe banii nostri ale 22h
    voi chiar va bateti joc de noi !

18. catasperanta

specific b p

19. catasperanta

nu mai conteaza restul
    asta le-am trimis si eu la suport sti ce aspuns am primit . Am informat Departamentul Tehnic, echipa lucreaza la remedierea acestei probleme. Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

20. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Bun ati anuntat Departamentul tehnic dar cand rezolvat pb pt ca nou nise duc zilele premium,punte mojo si alte bonusuri care le avem ????????????????

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.