nu se poate asa ceva

Discuție în 'Ajutor' creată de criss_killer1, 11 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

nu se poate asa ceva ne investim bani intr-un produs care se dovedeste pe zi ce trece tot mai deficitar , laguri mari, erori ale itemurilor, buguri folosite de catre uni jucatori care au acces la anumite pagini de boradmin... etc la uni merge la alti se blocheza ceea ce nu-mi explic, raspunsuri din parte suportului foarte vagi , acelasi scuze si multe altele va las pe voi sa completati ca sincer eu nu mai am rabdarea necesara

2. βŁãķ§jøņé$

βŁãķ§jøņé$ Începător forum

Nu functioneaza daunele la skinul Odysseus , scrie 16% da doar 15%, navele din bonus se dubleaza daca se intra repetat in acelasi val

3. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

sta ca nu inteleg cum adica se dubleaza daca intri repetat in acelasi val??eu stiu ca o data terminat valul chiar daca iesi cand reintri intri val urmator

4. βŁãķ§jøņé$

βŁãķ§jøņé$ Începător forum

am iesit la valul 18 capricorn si cand am intrat sa continui mai departe ,numarul de nave erau duble fata de cum ar trebui sa fie

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Singurii vinovati de starea actuala a jocului nu sunt dezvoltatorii ci numai si numai cei care inca mai baga bani in joc. Incetati sa mai bagati si veti vedea cum se vor remedia problemele sau macar o parte din ele - ati avut un exemplu in acest sens in timpul ultimului event. Concluzia: daca ii strangem cu usa se poate, daca le indesam bani in buzunar de ce sa se deranjeze?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.