O caruta de buguri nerezolvate !!!!!!!!!!!!!

Discuție în 'Ajutor' creată de ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪, 10 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Domnilor admini,moderatori sunt o gramada de jucatori care de la bugul de pietre inca le mai au maxim facute pietrele pe peturi sau pe nave,nici acum nu ati controlat conturile,sa bagati scripturi?cum este posibil ca un jucator cand trage sa-i creasca hp tragand,alt bug care vi-l aduc la cunostinta care stiti sau nu de el.

cocolino! apreciază asta.
  2. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Pretendent

daaa... suportul romanaesc este degeaba!! trag prima salava cu 40.000 cu bomba vodoo, si urmatoarea salva cu 18.000 cu bomba vodoo...intr-un player din vvv,eg3! imi da cu virgula ba "tehnicule" de la bp!
    Nu mai trimite-ti e-mail de gen::"Cum nu v-a ajutat suportul din ro ,,fiindca m-au ajutat mereu..."Nu putem face nimic,server-ul este full".Au invatat ceva eng. :"full"! Ii platiti in euro sau banuti!

3. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am intilnit si eu pe GL 2, 3/4 jucatori care dau la fel cu cele mentionate mai sus de tine.

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Da sunt multi jucatori pe server .. am raportat fiecare jucator ( cel putin 30 la suporturi diferite) ..

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.