O panarama de concurs

Discuție în 'Ajutor' creată de Scf, 4 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Scf

Scf Pretendent

Referitor la concursul pt luna februarie cu tema *buna dispozitie si veselie pe mare* pai cum sa premiezi bai jucatorii aia care n au o legaruta cu tema? si aici ma refer la 2-3 din ei,nu la toti 5,Mr punct ala s a pus intr un cerc a facut un ss si gata,Griezmann ala si mai petarda,a facut un ss intre 2 oracole iti dai seama ce veselie si ce bine te simti intre 2 oracole,bai fiti seriosi cand incercati sa faceti si voi ceva bun,eu stiu ca la un concurs se respecta tema nu ca acea luna a r fi denumita luna iubii pentru ca nu la asta se refera tema.

2. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

si care e problema ta puiucu ? daca nu iti convine nu mai participa :) nici a ta nu a fost cine stie ce

3. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

d.p.d.v artistic a ta a lasat de dorit :)

4. firicelbun

firicelbun Începător forum

Crezi ca rezolvi ceva cu frustrarea ta?
    Nimeni nu a fost obligat sa participe, iar daca nu ai castigat, nu e nevoie sa reactionezi asa. Invata sa mai si pierzi

5. mydyla

mydyla Conte forum

daca erai printre castigatori nu mai era "o panarama de concurs" ... :))))

Modificat ultima dată: 5 Mar 2019
  6. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

Acum că s-a terminat și a doua tură din concursul anual de talente grafice pot să îmi exprim o nedumerire: la un concurs se parcurg următoarele etape:
    1 subiectul concursului. -efectuat
    2 perioada concursului - efectuat
    3 componența juriului, criterii de jurizare--- lipsă
    4. premiile - -efectuat
    5. anunțarea câștigătorilor
    6. eventuale contestații :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.