Old player and very confused.

Discussion in 'Ajutor' started by SolidClipse1, Aug 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SolidClipse1

SolidClipse1 Începător forum

Salut ! Am jucat acest joc acum cativa ani, contul meu vechi se numea Numke ( nu mai joc pe acela deoarece nu mai stiu parola de la cont si nici de la mail. )
    Sunt foarte confuz deoarece am avut o intentie de a ma reapuca de joc si practic sunt singur in tot serverul. Acum joc pe America globala 1 si vreau sa zic ca sunt absolut singur pe tot serverul. Chatul e mort si e foarte plictisitor.
    Imi puteti spune va rog frumos pe ce server jucati voi? E foarte plictisitor sa joci de unul singur si sa mai dai din cand in cand de un spaniol care nu sta nici macar la un salut si incepe sa traga in tine.
    Multumesc frumos !

2. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

poti incerca pe europa globala 4 sau 5

3. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Nu te reapuca ... e singurul sfat ce pot sa il dau...

4. SolidClipse

SolidClipse Începător forum

Nu imi pot muta contul acolo nu ? Adica am ceva experienta pe america globala 1 si mi-e cam lene sa incep de la inceput a 3 a oara.

5. SolidClipse

Nu stiu, sincer sa fiu inainte cel putin era foarte fun, erau o groaza de playeri, nici nu puteai sa scri ceva in chat ca imediat se umplea chatul de alti playeri... comunitatea era foarte ok... primeai ajutor, aveai ce sa faci, daca te straduiai sa ajungi cineva pe server fara sa bagi bani in joc, aveai ceva sanse... acum e totul schimbat. Din cauza asta sunt si asa confuz...

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

In general serverele de peste ocean sunt mai putin populate cu jucatori din comunitatea noatra. Puteti insa sa va conectati pe cont selectand inainte de conectare o alta limba, si va veti putea conecta pe server avand acces la chatul respectivei limbi.
    Ca recomandare, daca doriti sa intalniti alti colegi romani, folositi serverele europene globale.
    Nu, nu se poate muta un cont de pe un server pe alt server.

Last edited: Aug 21, 2015
  7. SolidClipse

Okay, mersi frumos de raspuns :D

8. AvavA

AvavA Junior Expert

sfatul meu e sa urmezi sfatul lui VeninUcigas , ... dar daca esti incapatanat .. du-te pe 5 .. , eu joc pe 4 .... multi au plecat de aici pe 5, sau pur si simplu au plecat :))

9. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

degeaba vii pe 5 pe 5 is cei mai putini jucatori din toate serverele dar mno cum vrei tu :) :)))

10. водкин

водкин Scriitor în devenire

ii dau dreptate lu' vulturas..pe 5 nu vine nici un admin sa iti explice cum sta cu noul update ..de cand te-ai lasat tu de joc si pana in momentul de fata...de cand s-a deschis si pana acum nu stiu daca a fst vreun admin de MAX:10 ori ....acum e decizia ta te sfatuiesc sa te duci pe 4 ..ca pe 5 nu ai cu cine sa discuti.. asa-i vulture plesuv??

11. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Poate unifica BP servarele si atunci vom fy mai multi :)

12. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Intr-adevar Boss daca esti pe eg5 practic esti pe cont propriu ai o alianta ai o paine zilnica asigurata nu ai alianta nu poti supravietuii ...

13. Heisenberg16

Heisenberg16 Scriitor în devenire

Da mai bine dute pe EG4 aici pe 5 e mai nasol sincer ;)

.vultur. likes this.
  14. SolidClipse

Ma voi duce pe 4... nu stiu, intr-un fel mi-a placut jocul, era destul de competitiv si nu trebuia sa bagi bani sa poti sa fi cineva pe server ( acum 3-4 ani) vreau sa ma conving ca nu mai e nimic din ce a fost ;D

15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

joaca tot acolo ca in curand se vor uni o gramada de servere.
    bafta

Thread Status:
Not open for further replies.