Feedback [Open Beta] Feedback general - Ziua lui Columb

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 29 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Pirați,

Vă rugăm să folosiți această temă pentru a transmite părerile și comentariile (feedbackul) vostru.
    http://open-beta.seafight.com

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

2. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Buna seara . Ce event sa faci , cand e beta plina de prosti , care cum intrii pe harta te scufunda , ce sa testezi ?

3. mishu

mishu Începător forum

ar grebui sa activati si eventu peace la fel ca si pana acum ca sa putem testa eventu

4. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Pai majoritatea playerilor intra pe beta doar ca sa se bata...sunt praf pe oficial si e mana cereasca pentru ei zilele cand e deschis serverul de TEST:mad::mad::mad:

5. Farxen

Farxen Junior Expert

Nu se poate testa eventul pentru ca toti jucatorii se razboiesc intre ei . Daca vreti feedback faceti ceva in privinta asta .

6. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Cred ca e o gluma chestia asta la care i se spune Event! Pentru cei care se plictisesc si vor sa arunce munitia pe ceva indiferent daca primesc ceva pot sa o faca! Am facut un mic test si am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa cum se spune pe forum sau sansa aia mica chiar e foarte mica:
    1 test : 58 de nave (alea care au 500.000 Hp) = 4 mine autoghidate
    2 test: 25 de nave = nimic (sory : experineta cam 2k de fiecare :)) )
    Dar in schimb am scos la a 25- a nava Dementul Columb, pe care l-am facut singur!
    500 mil Hp ( munitia nu am socotit cit am tras ca nu am avut munitie speciala dar am tras 100 de mine autoghidate)
    Si recompensa de la Columb este aceasta :
    2017-09-30 16:27:41
    Ai primit 663264 x Perle.
    Ai primit 181970 puncte de elită.
    Ai primit 1939013 PE (puncte de experiență).
    Ai scufundat nava lui Dementul Columb.
    Ai primit 18252 x Perle.
    Ai primit 339056 puncte de elită.
    Ai primit 19152 x Perle.
    Ai primit 250738 puncte de elită.
    Si deasemenea am avut iar ghinonul ca macar sa nu iau nici designul :)))
    Ce s-ai faci e dupa noroc cum zic moderatorii de obicei, e exact ca ceaunul mojo cineva prinde 5 punti din 100k alul nici dintr-un milion nu prinde!
    P.S : Nici la o nava nu am prins acea suma imensa de perle despre care se spune ( o mica sansa )
    Oricum e bine ca au bagat server test ca macar am sa stiu sa nu alerg degeaba, ca oricum plingerile noastre nu le ia nimeni in considerare :))))
    Ps 2 : o mina autoghidata cauzeaza columbului 3.850.000 HP damage

7. (KingsWar)

(KingsWar) Începător forum

dupa mine eventu columbos e pierdere de timp :)

8. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

cred ca asta e parerea tuturor celor care au testat pe beta:mad::mad::mad:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.