Feedback Opinii despre client

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de mydyla, 10 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

clientul de joc merge bine , chiar te sfatuiesc sa-l descarci .... oricum de la 01 ianuarie vrei nu vrei il descarci :)

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Ce merge ? Care client? Am un ally intreg care injura clientul asta si tu zici ca merge bine, in portul securizat sau unde functioneaza bine?

Nu mai bateti fratilor campii inutil, singura chestie pentru care e bun, e sa faci ceva perle/coroane in plus.

Crezi ca daca ar functiona bine acel client, ti-ar mai da BugPoint-ul ceva in plus? Raspunsul e NU, iti da ceva "moca" ca sa te forteze sa folosesti ceva prost, praf in ochi.

Modificat ultima dată: 10 Noi 2020
    kostzy apreciază asta.
  3. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

de ce sa fiu obligat sa-l descarc?
    in reclama nu scrie nimic ca esti obligat sa joci din client
    e joc online sau nu ?

4. hellnight95_RO

hellnight95_RO Scriitor în devenire

Departe gandul de a le lua apararea celor de la Bigpoint insa aici nu cred ca este vina lor:D . Joc online este si daca il joci de pe clientul desktop.

5. mydyla

mydyla Conte forum

ioi .... cum sa-ti arat sau sa-ti dovedesc ca acel client functioneaza ???
    de-a lungul timpului cred ca am fost destul de critica la disfunctionalitatile jocului ...

Modificat ultima dată: 10 Noi 2020
  6. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Clientul chiar functioneaza bine.Eu il folosesc chiar de la inceput..Cei care injura clientul,ii sfatuiesc sa isi ia alt pc..sau sa isi mareasca viteza de net :)
    Si nu zic asta in apararea BP-ului.Si eu ii mai injur cateodata :))

7. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

nu toata lumea vrea sa joace din client
    nu vad de ce sa ma oblige sa joc doar din client obstructinandu-mi posibilitatile de promovare

8. mydyla

mydyla Conte forum

pai daca nu vrei ...nu vrei si pace .... ce ai vrea tu de la tema asta ????
    implementarile nu se schimba ...te adaptezi sau nu , simplu :)
    PS .... esti ff agitat , nu are rost :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.