Feedback Pachete de payment - articole Atlantis

Discuție în 'Întrebări generale' creată de *ensis*, 30 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *ensis*

*ensis* De-al casei

nu stiu unde sa postez, dar am o intrebare.
    Ati bagat Atlantisul, si eu ca jucator pot alege sa joc, sau nu.In contextul in care nu imi place Atlantida, sunt caustrofoba si am senzatia ca suntem inchisi intr-un acvariu, nu imi place si nu joc in Atlantis, de ce pachetele la payment sunt combinate?
    Mai exact , daca vreau sa joc pe mare, si sa achizitionez un pachet, imi dati mai putine beneficii pentru barca si imi bagati pe gat si itemuri, bucatari, bla, bla pentru Atlantis, cu alte cuvinte platesc mai mult pentru mare si nu mi se pare corect.
    Eu cred ca ar fi mai corect sa separati pachetele, cine vrea sa ramana numai pe mare sa cumpere pachete cu tunuri, itemuri si buff-uri utile numai pe mare, iar iubitorii de Atlantida sa beneficieze de pachete care ajuta dezvoltarea mai rapida a submarinelor.

2. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

1) Foarte frumos mesajul tău!
    2) Faptul că BigPoint a reușit să vândă de 2 ori același produs mi se pare absolut fabulos!

3. TheHawk

TheHawk Începător forum

Total de acord, eu de asemenea nu joc Atlantis si nu mi se pare corect ca in pachetele achizitionate sa primesc "pe gat" iteme de Atlantis, pe care nu le folosesc si in locul carora puteam sa primesc ceva util pentru Seafight.

4. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

NU o sa vezi asa ceva, merg in continuare cu prosteala si hotia, nu stiu cum sa-ti bage mai adanc mana in buzunar, singura varianta este sa nu mai cumperi nimic sau sa te lasi de joc, poate asa vor intelege. Cata vreme gasesc destui fraieri nu se vor opri.