pachete tunuri vodoo

Discuție în 'Ajutor' creată de Alkesz.FBI, 5 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

pachete tunuri vodoo

1. zi

4 vot(uri)
    66,7%
  2. data

2 vot(uri)
    33,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Alkesz.FBI

Alkesz.FBI Începător forum

Buna ziua , as dori si eu sa aflu daca cineva imi poate spune cand va fi pus din nou la payment acel pachet cu 120 de tunuri vodo , care costa 75 euro , am trimis mail la support dar mi-au spus ca ei nu au acces la asa ceva si ca nu ma pot ajuta..

2. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Iei banii aia si te duci prin oras sa cauti oameni fara adapostl; sigur gasesti unul. Sa zicem ca gasesti o persoana fara adapost, te duci iei 2 meniuri, faci cunostinta si mananci cu el (te pui jos si mancati impreuna ca nu e graba). Vorbesti si tu cu omul: vezi si tu ce persoana este , de ce a ajuns el asa si unde se vede maine. La sfarsit tragi niste concluzii si vezi daca merita sa ii iei o pereche de bocanci sau o geaca pt ca vine iarna. Si dupa aceea vi si ne povestesti cum a fost, ce ai invatat si cum te simti acum dupa experienta asta. Poate ai noroc si gasesti un suflet bun si ii faci si un facebook unde sa aduni niste donatii sa-l ajuti, cine stie.. Iti recomand asta pentru ca o sa ai un sentiment mult mai frumos decat sa vezi un damage mai mare ( iti zic din experienta ). Spor si te asteptam sa ne povestesti :p

drigus, Puiu14, -caluta-wfa și alți 3 apreciază asta.
  3. userulica

userulica Scriitor în devenire

si daca altruismul nu e una din caracteristicile tale ci mai degraba egosit mai pune inca 2 pachete si fa un city break cat mai are blue air reducere la bilete si fa cunostinta cu lumea exterioara

4. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

o_O
    Tu de cite ori ai facut asta ???

5. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

O singura data, chiar am vrut eu sa vad daca toti sunt la fel - pentru ca eu eram rasist inainte si am vrut sa ma conving ca si acea persoana e ca restul (am fost mai batut in cap din pacate.. ca un cal de ala care vedea doar dintr-un unghi..). Si uite ca am descoperit ca fiecare are o poveste in spate . De Craciun ma mai imbrac in Mos Craciun, merg cumpar dulciuri si fructe de fac pachetele (dau vreo 3-4 mil dar merita) si le duc la niste tiganusi din apropiere ce stau la niste baraci. Daca ai sti ce bucurosi sunt cand primesc acele pachete, cand vad ciocolata, ai ramane mut sa le vezi reactiile... Cu cat pot ajut si eu.. ca nu e vina lor ca s-au nascut condamnati la o viata mizera.. ignorati, haituiti si fara nici o sansa sa primeasca o educatie care i-ar putea ajuta sa nu greseasca cum au gresit parintii lor. Am vazut cum stateau iarna ingramaditi in colt in baraca aia si aveau paturi puse in jurul lor sa se incalzeasca.... Intr-un alt an le-am luat si dulciuri si ceva asa de mancare, sa aiba si ei asa un craciun. Erau mai multe familii acolo, nu am crezut ca o sa se puna toti sa manance si sa imparta absolut tot ca fratii. Si cica asa sunt obisnuiti, ca nu stiu cum e sa aiba si putinul pe care il au , il impart sa vada toti cum e. Si asa fac tot timpul.

Modificat ultima dată: 6 Oct 2016
    môr-leidr și *฿αŕъαŕσśα*jr apreciază asta.
  6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

De ce trebuie s-o faci(em) doar de Craciun, Paste si nu in mai toate inprejurarile atita cit ne permitem ? Binenteles ca acel ajutor al tau este doar de moment. Acei copii au nevoie de educatie, hrana, hainute,un camin primitor, scoala si toate astea permanent. ( Din cauza lipsei de educatie cad in cealalta extrema si cind vor fy mari te vor tilharii, fura si vor cersi. Tot globul ne cunoaste ca o tara de de hoti, din cauza acestor creaturi. :( Ajutorul statului vizavi de ei este 0. Parintii au partea lor de vina daca le place bautura nu le place munca si n-au aflat ca inca s-a descoperit prezervativul, sa nu mai toarne cite 10 plozi la betie ). Asa problema lor nu mai devine problema societatii.

7. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

E ca un Domino, poate reusim sa scoatem niste piese din acele randuri care cad, sa nu mai cada si sa salvam generatiile urmatoare.

8. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Nu poti salva nimic. Deoarece nu le place scoala, munca, si au doardorinta de inbogatire rapid pe orice cale. Chiar si ilegala ! Si nu cred ca sint ei de vina. Ci educatia primita la scoala acasa... etc ! Tot sistemul este varza, nici in 50 de ani nu ne mai putem reveni. N-ai vazut cum se fura la nivel inalt ?! Cu miliardele de euro ! In Romania coruptia este la ea acasa la toate nivelurile de institutii ! Asa ca ce pretentii sa avem la tineretul zilelor n-tre ? Ce vad aia fac !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.