Bug Pagina neagra. Probleme de Conectare

Discuție în 'Ajutor' creată de mandarinul, 19 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

TOT NU MERGE! VĂ DOARE LA BASCĂ! BANII SUNT ÎB CONTUL VOSTRU?? DE CE AR TREBUI SĂ MEARGĂ JOCUL??

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Da. Exista situatii ca a dumneavoastra, in care in aceeasi locuinta, folosind acelasi furnizor de internet, pe un calculator se reuseste logarea, iar pe altul nu.

O buna parte dintre jucatori au putut sa se conecteze imediat dupa patch. O alta parte s-a conectat dupa restartul de la ora 18.30. O serie de jucatori au reusit conectarea utilizand un browser diferit sau curatand cookies / cache.
    Inca nu exista o solutie pentru restul jucatorilor. Cand ea va exista va fi afista in forum.

3. LegenDaryus

LegenDaryus Începător forum

Pana la urma o sa mai putem juca sau nu??

4. ŦαƦαøπ

ŦαƦαøπ Începător forum

nu se poate intra cu nici un browser rezolvati problema va rog!!!!

5. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

bai frate de aseara nu merge sa ma loghez wtf...:O:((((

6. SixFeetUnder

SixFeetUnder Novice forum

ok ce facem daca nu putem s ne logam?

7. rreal..mann

rreal..mann Novice forum

:(ce se intampla domnilor admini de aproape o zi majoritatea nu ne putem conecta pe mapa?mai dureaza mult sa se rezolve problema?

8. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

nu merge sa ma conectez nici dupa laptop nici dupa desktop nici dupa tel nici de la vecin... e mort sv si jocul

9. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Trebuie sa stergeti tot istoricul (advenced) browserului mai putin parolele. Asta nu se rezuma doar la cookies si cached. Ar trebui sa existe o compensare pentru timpul pierdut cu bugul acesta.

10. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

l.am sters am curatat tot am dat clean si la pc si la toate browsere.le si nimica

11. -Micutzu69-

-Micutzu69- Novice forum

nu se poate intra pagina neagra cand se poate juca

12. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Eu am reusit sa intru pe joc ieri, nu stiu ce am facut dar vad ca multi inca stau pe tusa.... GG BP

13. spinu69

spinu69 Începător forum

se mai poate juca pagina neagra de ieri

14. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

nue frate de aseara intruna de la 22 nu reusesc sa intru pagina neagra rulz...:(

15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Jocul tot nu merge. nu vad cum ar merge pe alte pc. am incercat mai multe, la muncă, acasa ... nimic nimic. rușinică

16. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

e chear insuportabil de o zi si o noapte tot nu merge sa jucam :mad::mad::mad:

17. MoonLord

MoonLord Începător forum

STIMAT Support deja sunt peste 24 de ore de cand nu ne putem conecta pe apa ...

18. MoonLord

MoonLord Începător forum

stimat BA .. tot te explicati ca la uni merge normal daca sau conectat exact dupa restart ca si cum ar avea seafightul o limita de utilizatori care se pot loga pe apa... restu care nau incercat sa se logheze dupa restart nimic

19. Lion

Lion Începător forum

Stimat support, lucrati deja de 18 ore sa solutionati aceasta problema, chiar va asteptati sa mai credem ca nu ii puteti da de cap? Serios? E bataie de joc, va bateti joc si de noi si de banii nostrii, iar la intrebarea cine te pune domne sa bagi bani, voi raspunde simplu, achizitionez ceea ce vreau, dar ma astept totusi la calitate. La un bug de aceste proportii nu este vorba de calitate, si daca vezi ca nu merge nimic, puteai macar sa deschizi un server alternativ, un beta, ca oricum e totul pierdut.

20. JACK.DANIELS

JACK.DANIELS Scriitor în devenire

Alo !! Rezolvam si noi cu jocul asta? La virament bancar nu aveti bug?

Zeusian și kostzy apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.