PainBringer sau Worldbreaker

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de .Pantheon., 10 Mai 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .Pantheon.

.Pantheon. Începător forum

Salutare,vreau sa-mi spuneti si mie pe ce tunuri sa ma axez pe viitor,in momentul de fata cred ca tunurile painbringer sunt cele mai bune dar am vazut ca au aparut in unele pachete tunuri worldbreaker nivel 3.Sa ma axez pe worldbreak sau sa raman la painbringer?

2. ~GAMBLERjr~

~GAMBLERjr~ Scriitor în devenire

Painbringerul de nivel 6 e echivalentul Worldbreakerului de nivel 4, deci ar trebui sa ai full Worldbraker nivel 5, ca sa dai mai bine ca cu Painbringeruri

3. ~GAMBLERjr~

~GAMBLERjr~ Scriitor în devenire

*cu Worldbreakuri

4. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

lucrezi la sezon si aia e. dc sa mai investesti in pain de lvl 6 cand apar din urma world. e acelasi ciclu in prezent.Momentan se doteaza cei din topul clasamentului cu tunuri de ultima generatie ca sa se mentina, investesc bani pentru ca sunt nevoiti daca vor sa ramana "bazati", dupa care o sa fie mai usor si pentru restul comunitatii de giocatores.momentan cumperi cu bani , dupa, usor usor o sa fie mai accesibil si pentru noi.
    Asa ca,daca vrei sa nu ramai cu un gust amar si cu bani in portofel , astepti sa treaca timpul si o sa fii si tu la un nivel mediu ca ceilalti/
    daca nu, atunci ai liber la dezlegare .
    PAY TO PLAY BBY.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.