pam pam

Discuție în 'Ajutor' creată de Scf, 11 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Scf

Scf Pretendent

Începând de luni, 11 martie 2019, ora 12:00 (LST) se va desfășura eventul Zilele Tâlharilor (Marauders’ Days). Event-ul va dura până vineri, 15 martie 2019, ora 12:00 (LST).

Se pare ca ati uitat ceva....

2. The*Punisher

The*Punisher Scriitor în devenire

Au intrat in concediu neprevazut...

3. mydyla

mydyla Conte forum

daca te referi la ora ... posibil ca joci de mult timp sa stii ca ora 12.00 este ora serverului iar la noi este 13.00 :)

4. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

bun acu la noi e 16 aproape

5. The*Punisher

Eu cred ca au gresit anul :))))

6. Scf

Scf Pretendent

Daca te uiti la ora postarii mele,probabil ai vazut ca am asteptat cat trebuie :)

7. mydyla

mydyla Conte forum

nu stiu pe server esti ,la noi a intrat eventul la ora 13.00 ... m-am uitat ce ora ai postat si daca nu ma insel si forumul este cu o ora inaintea noastra ... deci , te-ai grabit un pic :)

8. The*Punisher

Pe 7 a inceput cam pe la 16.30 :-O...Rusine...Sunt curios daca vor da ceva recompensa pentru orele pierdute..Sau niste scuze vor fi de ajuns??? Nici macar scuze nu si-au cerut...

9. Scf

Scf Pretendent

joc pe global 6 si precizez ca am stat pe joc pana la 15:00 ora Romaniei,dupa care a trebuit sa ies,iar eventul tot nu incepuse :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.