Suport Parola cont

Discuție în 'Ajutor' creată de *delta-dagger*pa, 25 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *delta-dagger*pa

*delta-dagger*pa Novice forum

Salut , as dorii sa schimb parola dar .... nu am acces la vechea adresa de email , ce fac.?

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Va rog sa va adresati suportului. Vi se vor indica pasii care trebuie parcursi pentru a va putea schimba adresa. Acest tip de problema nu poate fi solutionat prin intermediul forumului.

Succes!

3. *delta-dagger*pa

Ok ,multumesc. Si as dorii sa imi spuneti ce se pot face cu acele coroane?

4. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Coroanele au mai multe întrebuințări. Adesea ele sunt obținute în hărțile +21(Zona Commonwealth) și de cele mai multe ori sunt necesare pentru misiuni și pentru achiziționarea unor asistenți.

5. *delta-dagger*pa

Buna ziua as avea o problema as vrea sa imi schimb usename-ul miam schimbat numele de jucator dar pe degeaba cand ma loghez tot cu acelas nume trebuie sa ma loghez ca inainte,cum pot sal schimb?

6. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Username-ul de logare nu mai poate fi schimbat. Aveti posibilitatea de a schimba doar parola si numele cu care barca apare pe mare.

_Cipy7 apreciază asta.
  7. *delta-dagger*pa

Multumesc mult pentr ajutor chear nu stiam asta.

8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Temă închisă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.