Parti perg. la ceaun

Discuție în 'Ajutor' creată de Lord-JKar, 6 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Sa-mi spuneti si mie domnilor admini cum se face ca bag 300 mojo (nu perle) si iau 13 parti de pergament cand probabilitatea de a lua parti de pergament sau joker este de 18%???
    13 parti din 300 sa fie oare 18% sau nu mai stiu eu matematica?Parca trebuiau 56 de parti de pergament sau joker la 300 de mojo bagate in ceaun....In cel mai rau caz trebuia sa iau macar 27 parti si 27 jokeri

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Bune si partile alea, altii nu ia deloc ! Fericitule.... :)

3. simi2

simi2 Mogul forum

au scris si altii vis-avis de puntea mojo. si cei de la BP prin reprezentantii lor au dat-o la vrajeala. cum ca probabilitatea se imparte la numarul de jucatori care baga la ceaun in acel moment in care bagi si tu. cum tu nu ai posibilitatea sa verifici cati au bagat la ceaun la ora xx data xx, nu ramane decat sa accepti teapa. normal ar fi cu ai spus si tu mai sus: am bagat 100 mojo, iau 1% arme, 3% harpoane, etc.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunsul colegului Dvs. este corect. Ceaunul din Aruba este unul singur pentru toți jucătorii - nu fiecare jucător beneficiază de propriul Ceaun.
    Articolele care pot fi castigate in cadrul sectiunii Ceaunul de la Aruba si procentul de acordare depind de numarul jucatorilor care acceseaza aceasta sectiune in acelasi timp cu Dvs. Un număr mare de jucători va determina o probabilitate mai mică de a obține obiectul dorit. Un număr mai mic de jucători va oferi șanse sporite de câștig.

5. simi2

simi2 Mogul forum

multumesc Decadent. raspunsul meu e corect, modalitatea de impartire e gresita. poate ca Lord-JKar baga 2000 de mojo si inca vreo 10 ca el. si intru si eu pe joc bag, 100 de mojo probabilitatea scade la ei care au bagat inaintea mea si eu iau puntea sau partile pergament. corect ar fi ca probabilitatea de 18% pentru parti pergament sa fie pentru fiecare jucator in parte. ca pana la urma fiecare jucator isi castiga mojo-urile si perle singur. si asta ar trebui sa se aplice nu numai la parti de pergament. la toate.

6. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Un numar mare de jucatori va determina o probabilitate mai mica ...Cum se poate ca mereu aceiasi sa planga ca au ..probabilitatea..mai mica ,iar altii(in compensare) o au ..mare?In alt joc Bigpoint playerii discuta de rata de drop la iteme ..si la modul in care aceste rate de drop difera de la jucator la jucator dupa ..culoarea ochilor?Se intampla cumva si pe seafight la fel?
    PS . De control am bagat 40 de mojo ..si se pare ca o am mare ..10 joker ,2 parti de pergament ..nu am motive de nemultumire ...dar daca jokerii astia mi-au micsorat sansa la punte mojo?Da-o dra** si asa am primit-o 1 data la 6 luni .

Modificat ultima dată: 6 Mar 2015
    orly1970 apreciază asta.
  7. simi2

simi2 Mogul forum

cum am spus si mai sus, un lucru este cert: asa cum este facuta rata de drop acum nu este corecta si nici nu poate fi verificata de nici un jucator. de aceea au si lasat-o asa.

8. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

DIn pacate nici BP nu are cum verifica.Ma indoiesc ca exista un script care este rulat in functie de cati jucatori on baga la ceaun in acelasi timp.Mai bine ar fi ca ceaunul sa fie individual.M-am saturat sa alerg dupa luminite si sa iau jokeri si sabii

9. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Nu te-ai obisnuit pana acum cu minunatiile marca Bigpoint? Tare mi-e ca atata timp cat va exista jocul vor mai fi aceste tipuri de minunatii,dar nu ne v-a mai pasa,pentru ca erorile sau smecheriile de genul vor fi depasite de altele:))

^remy^ apreciază asta.
  10. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Macar iei jokeri si sabii....altii primesc lanturi dintr-alea inutile...ce sa faci cu ele?Alea sunt bune cat esti la misiunile de nivel 1,2 dupa sunt bune numai ca sa te spanzuri cu ele dupa ce stai o perioada sanatoasa de timp dupa un fragment la hartile bonus:))

11. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Domnule Decadent ceea ce spuneti dumneavoastra este adevart dar totusi nu ar trebui sa-mi scada sansele sub acei 18%.Pur si simplu nu e corect.Apropo....am bagat la ceaun 130 mojo noaptea la 2 cand putini sunt online si am luat aceleasi recompense bune de aruncat.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.