Patch - Momente online

Discuție în 'Ajutor' creată de AKYBOY, 7 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AKYBOY

AKYBOY Avansat

• Buna ziua . Din nou nu se explica corect cum sta treaba . De ce nu spuneti ca , cu acest pach , se vrea eliminarea bot-ilor , care stau online non stop ? Dar nu cred ca tehnic ar fi posibil (sa se crediteze recompense diferentiat , in functie de cat timp stai online ) , sunt foarte curios de rezultat . Mult mai corect era sa ruleze script-uri si jucatorii prinsi sa fie ban-ati PERMANENT .

Farxen și .corsarulnegru. apreciază asta.
  2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Da, asa ar trebui. Dupa ce ca ne fura pe noi si nu joaca corect ii si mai tineti pe joc.. Hartile sant full de boti. Evident ca vor avea un avantaj vizavi de noi mai mare si in joc..

*Black_Man* apreciază asta.
  3. Oilatum

Oilatum Novice forum

Deci,daca am si eu,un jucator de rand,2 zile in care sunt liber si joc mai mult decat prevede regulamentul sunt penalizat la recompense.Daca sunt in concediu de odihna,vacanta,somaj,etc si pot sta mai mult pe joc,nu-i bun.Trebuie sa-mi gasesc altceva de facut.

Modificat ultima dată: 9 Iul 2018
  4. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Scuze , nu ai inteles cum sta treaba , poti sta cat vrei pe joc , doar ca mai iesi un pic , servesti o cafea , o bere , nu poti sta logat fara intrerupere cum fac cei care baga programe sa joace , daca esti corect si stai tu pe joc nu e un deranj asa mare sa intrerupi jocul din timp in timp .

Oilatum apreciază asta.
  5. Oilatum

Oilatum Novice forum

Multumesc pentru lamuriri.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.