Feedback Patch

Discuție în 'Ajutor' creată de Spirit_Breaker, 18 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

New
    Ahoi pirați,

Syncul de astăzi aduce cu sine următoarele:
    Actualizare: Un nou turn de ghilde de nivel 6 care costă perle și coroane; - La pretul ala ar trebui sa ii dati si un efect vizual
    Actualizare: Utilizatorii pot dona de asemenea coroane ghildei; - Interesant
    Actualizare: Am eliminat toate pachetele ce conțin tunuri Voodoo din secțiunea Seafight Plus; - Daca bagati devastatoarele in piata omorati celalalte tunuri si cupa lui Bokor
    Îmbunătățire: Am renunțat la logurile următorelor articole în jurnalul de bord: praf de pușcă, plăci protectoare Agwe, super plăci protectoare, furtună cu grindină, ochi de vultur; - Perfect
    Îmbunătățire: Am pregătit eventul Topirea Zăpezii 2017 ce va începe mâine; - Sper sa nu fie lag si nave putine..
    Îmbunătățire: Am rebalansat Focul lui Elmo: -33% viteză pentru inamic; +10% timp de reîncărcare a tunurilor pentru inamic; -10% reducere a șanselor de atingere țintă de către inamic.
    Corectare bug: Bufful Marauder nu dispărea după scufundare; - Eventul ala mi se pare slab ( pentru 200 de puncte extra nici nu merita sa-l bagati.. )
    Corectare bug: Unele nume de ghildă nu era afișate în clasamentul experienței; -
    Corectare bug: Unii utililzatori nu pot salva punctele de abilitate => cu prima ocazie când utilizatorii în cauză vor încera să-și salveze punctele de abilitate, arborele abilităților va fi resetat (nu va costa nimic) ulterior dispunerea punctelor urmând să funcționeze corect. -

Later edit: syncul a fost amânat pentru mâine în cursul dimineții.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

Eu o sa colorez cu verde ce mi se pare putin cam ciudat si cu galben un Feedback scurt.

Focul lui Elmo:
    Deci inamicul/NPC-ul va merge mai greu cu 33%; pe langa asta voi v-ati gandit sa traga cu 10% mai greu si nu a fost de ajuns ca ati bagat -10% probabilitate..
    Este o eroare in anunt?? Au pus macar si un timer sa vedem cat tine efectul pe jucator ? Au mai redus din timpul de incarcare a itemului "Focul lui Elmo? Daca primim 20 de bengale din alea obosite o sa avem: probabilitatea -200% si rampa -200% timp de incarcare??? Inainte sa faceti
    downgrade-ul asta - ca nu pot sa-i zic patch, sa verificati tot si sa treceti mai multe detalii ( cum afecteaza un jucator si cum afecteaza un NPC acest item + timp de incarcare... ) :)

Modificat ultima dată: 18 Ian 2017
  2. drigus

drigus Scriitor activ

• Corectare bug: Unele nume de ghildă nu "era" afișate în clasamentul experienței; - FRUMOS!=))))

3. Spirit_Breaker

Eu am dat copy/paste :D

Edit: Au corectat :p

Last edited by moderator: 34 minutes ago

DonShip1 apreciază asta.
  4. **RA**

**RA** Avansat

bravo colega,sa stii ca noi apreciem f mult interesul tau.faci un lucru bun,folositor.tine-o tot asa,ar trebui sa fim mai multi,sa formam un grup romanesc,care sa lupte pentru jucatori impotriva tuturor derapajelor BP si de ce nu sa mergem chiar si mai departe cu demersurile noastre(daca in viitor nu se va schimba ceva)....bv.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  5. Spirit_Breaker

#colegu nu colega

Mulțumesc colegu și poate o să colaborăm pe viitor. ;)

Modificat ultima dată: 19 Ian 2017
    DonShip1 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.