Payment

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de j8k3r, 2 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. j8k3r

j8k3r Scriitor în devenire

Buna ziua . Am observat ca doar perlele pot fii cumparate cu sms taxabil . va propun sa bagati la mai multe intemuri cu platata prin sms .. cele pana in 10 euro nu multi cumpara cu paypal sau bancar ar fii o metoda mult mai usoara pentru noi :) ex: pachet avantaje lumintile 2 euro cine se duce la baca sa puna 2 euro acuma pe bune ar fii mult mai eficient si cu plata prin sms mult mai usor

Modificat ultima dată: 2 Mai 2015
  2. -~BLACK_SEA~-

-~BLACK_SEA~- Novice forum

Foarta buna ideea eu as vrea sa putem cumpara lazi bokor prin intermediul sms.ului.

3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Nu am nimic de adaugat in plus fata de Black Sea. Ideea este foarte buna.

4. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Se putea cumpara cu ceva vreme in urma lazi bakor cu sms, dar se pare ca banca nu mai doreste acest schimb de plata. Nu, BP !

5. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Un motiv,probabil,pentru care s-au scos acele acreditări, sunt sumele mici ce provin pe urma lor. Ar fi o idee bună să introducă mai multe avantaje/ iteme plătibile prin intermediul unui SMS.

6. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Si eu sunt de acord cu aceasta propunere...este o idee buna...

7. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Au fost multe plangeri de la parinti pt ca le venea factura prea mare la telefon :)))) furau puradei telefonul si hopa cate un Sms pt BP :))

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Pentru tot ceea ce ține de payment (metode de plata) se iau in calcul mai multi factori, majoritatea legați de terții care asigura buna functionare a acestor servicii.
    Ideea Dvs. nu este noua. S-au mai facut solicitari in acest sens. Va fi transmisa mai departe.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.