Pe bune?!

Discuție în 'Ajutor' creată de **bibu|ro**, 7 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **bibu|ro**

**bibu|ro** Începător forum

buna seara... dupa cum se poate vedea mai jos.. am avut o trebare pt un CM... l0am strigat si am asteptat aproximativ 10 min.. la care mi-a cam sarit tandura si bn inteles s-a si infit un ban! vi se pare normal... ? RESPECTATI VOI PRIMA DATA JUCATORI... NU CERETI DOAR RESPECT!!!!

Sistem: Bun venit în chatul Global.
    166/MяƘ.: cm?
    166/MяƘ.: te faci ca nu existi?
    [166/ŁЄχ] 166/.乂•ЀŁᴛA•乂.: :))
    166/MяƘ.: urmatoru cm care o sa vrea sa se faca ca nu exista.. sa lase adresa cimitirului si nr mormantului.. facem cheta pt piatra funerara
    [166/ŁЄχ] 166/.乂•ЀŁᴛA•乂.: :)))
    Sistem: Ai fost exclus de către Administrator! Respectati moderatorii!

Buccan33r apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Exista posibilitatea ca in acel interval de timp sa nu fi existat un moderator online si sa fi fost banat ca urmare a unei plangeri.
    De asemenea exista posibilitatea ca desi a existat un moderator online atentia acestuia sa nu fie concentrata asupra chatului pe care erati dumneavoastra, ci asupra unui alt chat global. In acel caz probabil ca ati fost banat in momentul in care mesajul de mai sus a fost vazut.

Asadar da, se poate intampla asa ceva. Si nu, cel mai probabil nu a fost vorba de o atitudine de genul "ma fac ca nu existi".
    Cand aveti o intrebare si nu exista un moderator pe chat puteti sa apelati suportul sau sa deschideti o postare pe forum.

Succes! Si rabdare!
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.