Pentru Moderator =zero=

Discuție în 'Ajutor' creată de Spirit_Breaker, 6 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

https://board-ro.seafight.com/threads/din-nou-discriminare.55551/

Deci ai zis ca nu se reseteaza pentru ca provoaca revolta tuturor jucatorilor vechi. Dar la asta nu v-ati gandit cand ati furat rank-urile de pirati de pe conturile jucatorilor ?

2. -PΣศЯĿ-

-PΣศЯĿ- Novice forum

In luna Iulie al anului 2016 (desi n-am dovada ca nu m-am gandit..:( ) Aveam rangul Corsar ,dupa 2 luni fara sa intru pe server n-aveam nici un rang ..era practit null cu 0 pcte ,mi s-au resetat toate,am trimit la suport si mi-au spus ca isi revine rangul dupa o perioada de activitate....si inca astept de 4 luni asta...

3. -ZERO-

-ZERO- Guest

Am spus ca asta nu este o solutie, nu ca nu este aplicabila daca asta se decide. In ceea ce priveste rangul (rank, asa cum il numiti dumneavoastra intr-o postare in limba romana) de pirat, acesta nu a fost "furat", doar sistemul de creditare alsta rangului a fost usor modificat, punctele jucatorilor nefiind insa scoase.
    De asemena, v-as sugera sa va ganditi de doua ori inainte sa aduceti acuzatii de acest gen.

Dupa o anumita perioada, daca nu jucati, contul dumneavoastra devine inactiv si se activeza doar cu ajutorul celor de la suport, va sugerez sa pastrati legatura cu ei.

4. Spirit_Breaker

Sa-ti explic ce s-a intamplat: Am avut banutul argintiu castigat si acum nu-l mai am pe cont = FURAT . Atata timp cat voi ati facut o schimbare in joc care a retras abuziv de pe conturi insignele castigate corect se numeste furt/daune/prejudiciu sau cum vrei tu sa-i spui.
    Nu ati facut nici un Poll in care jucatorii sa voteze daca sunt de acord sau nu cu aceasta schimbare care le afecteaza conturile.

5. -ZERO-

-ZERO- Guest

Contul dumneavoastra de joc nu a fost afectat cu nimic, aveti aceleasi posibilitati, bonusuri, etc. S-a modificat doar sistemul de calcul si numarul de ranguri. Rangul dumneavoastra nuna a fost furat, a fost scazut deoarece nu indeplineati conditiile pentru, a avea acelasi rang in noul sistem.

6. Spirit_Breaker

Cum nu indeplineam conditiile daca am castigat odata acel rank?? Nu te doare capul cand spui minciunile astea?

7. -ZERO-

-ZERO- Guest

In urma modificarii sistemului si numarului de ranguri, automat si conditiile necesare pentru a avea un anumit rang s-au modificat.

Tema inchisa!

Modificat ultima dată: 27 Feb 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.