Perioada de cooldown sau o alta dovada de incompetenta?

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 31 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Credeti ca acesti programatori isi merita salariul?

Sondaj închis pe 30 Dec 2014.
  1. Categoric nu!

63,6%
  2. Absolut nu!

27,3%
  3. Nu m-am hotarat inca dar sunt de acord cu primele doua variante.

13,6%
  4. Da fiindca sunt buni, muncitori si profesionisti si au facut din jocul asta un adevarat reper F2P.

13,6%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

"Ahoi pirați,

Pentru azi este planificat un sync ce va conține Festivalul Dovleacului 2014 (ce va începe mâine - mai multe detalii vor fi anunțate mai târziu în cursul zilei de azi) precum și unele îmbunătățiri "în spatele cortinei". De asemena, va fi introdusă o foarte scurtă perioadă de cooldown pentru itemuri cu scopul de a încerca prevenirea unor exploituri.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight
    -pianoman-, Ieri la 14:48 "

Cum este posibil ca de fiecare data cand nu sunteti in stare sa faceti ceva singurul lucru care va trece prin cap este sa ne ingreunati noua jocul si viata?
    Acum daca vreau sa schimb munitia ca sa dau intr-o nava sau intr-un jucator pierd o gramada de timp ceea ce este inadmisibil. Pana schimb eu munitia si dau foc, tovarasul inamic imi da 2-3 salve si uite cum rasare baita fiindca baietii de la butoane prefera sa frece mouseul sau sa creeze buguri (stim ca sunt create tocmai de angajatii BP prin urmare ar trebui sa vedeti cine le programeaza si cum o face in loc sa faceti ca Bula si sa ne trantiti bulgarele de sare in cap) in loc sa isi faca meseria.
    Perioada voastra "de cooldown" este ultima porcarie pe care o puteati crea ca sa ne faceti sa pierdem timpul, munitia, perle, cristale si tot ce va mai trece prin minte numai si numai fiindca nusunteti capabili sa rezolvati cum trebuie problema bugurilor pentru ghiulele si in special pentru boambele voodoo. Poate ar fi util sa mergeti la niste cursuri de perfectionare sau sa luati meditatii de la cei care creaza tot felul de boti si buguri ca sa deveniti competitivi fiindca, in acest moment, nu sunteti decat ca acei bolovani de pe un drum de tara al caror singur scop si tel in viata este sa rupa rotile carutelor care trec pe acolo dupa principiul "sa moara capra vecinului".
    Pentru aceasta "rezolvare" primiti din nou calificativul "penibil".

Acum si intrebarea care sigur sta pe buzele tuturor (pe langa alte cuvinte care umplu frigiderele tinta): cand aveti de gand sa ne scapati de aceasta ultima inventie si sa ne lasati sa jucam?

2. spider

spider Scriitor în devenire

lasa ca eu am luat apa..motivul.. am dat sa trag pe el.. arata butonul de atac activ..insa nu trage...dupa..dai sa opresti si asteapta cooldown si abia atunci.. cand esti la 2 salve ..ce sa spun..baieti vor sa repare tot... insa fac invers :)
    Si legat de buguri..evident cine le face.. si dupa pica vina pe noi jucatori ca vai le si folosim.. noua poate ne si ia de pe nava ca am luat de la BP da la admini cum doamne ..dupa ce a depus atat efort sa faca bugu si sa il si foloseasca sa faca mil de perle !!

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ce ai spus cu buguri este valabil la cei mici ca cei mari isi genereaza rapid un cod voucher valabil pentru o singura introducere si s-a rezolvat problema. Daca nu au facut deja acest lucru ar trebui sa se gandeasca si sa ne lase in pace cu aceste buguri care ne termina jocul si nervii.

4. spider

spider Scriitor în devenire

Ceva ce bigpointul ar merita...ar fi sa nu mai bage lumea bani in jocul lor.. insa..si daca ne punem toti romani de un acord.. degeaba ..sunt atatea natii care isi baga salaru/pensia in jocu asta !! crede-ma daca nimeni nu ar mai baga bani..admini nu ar mai avea sanse sa faca ceva gresit :)

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tocmai aici este problema ca niciodata romanii nu se vor pune de acord la asa ceva fiindca vor sa epateze, sa se simta importanti si smecheri chiar daca este numai un joc virtual unde nimeni nu cunoaste pe nimeni. Acum aproape 4 ani cateva sute de jucatori cu carduri groase am incetat sa mai investim bani in joc pentru ca BP nu a fost corect cu noi si ce am realizat? Au creat pachetele si au venit altii care au bagat bani in joc. Are vreun rost sa iti spun ca noi cotizam intre 200 si 6-700 euro / luna (trage o medie pe la 350-400)? Calculeaza tu pierderea si gandeste-te cat au castigat din pachete daca nu i-a deranjat aceasta suma.
    Oricand vor exista jucatori care vor baga bani permanent in joc pentru diverse bonusuri si jucatori noi care vor dori sa creasca rapid si vor baga bani la randul lor. Singurul lucru pe care il poti face este sa le atragi atentia, sa dai feedback negativ etc iar rezultatele le cunosti deja.
    Distractie placuta si joaca la event ca au bagat niste lucruri interesante (asta daca ai sanse sa le apuci).

6. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Cu acest cooldown nu te poti bate cu playerii ...

Modificat ultima dată: 6 Noi 2014
  7. rkaa

rkaa Novice forum

Asa este SeafRO. Ma numar printre acei jucatori care in urma cu 3 ani m-am last de joc. Bagam cam 150 Euro/luna.
    Acum joc. nu pun nici un banut si culmea ... nici nu ma mai enervez.
    Asa treb sa faca toti.
    Sa vedem cum se va descurca BP fara nici un venit.
    Doar cu oameni care pur si simplu se "joaca", atat.

SeafRO apreciază asta.
  8. βζдქέ

βζдქέ Novice forum

Sunt total de acord cu voi . Aces cooldown nu este decat un motiv de a ne deranja jocul in plus . Pe langa acest fapt , mai are si buguri, asa cum a spus Spider . Dai sa traga in ceva , si nu trage , trebuie sa opresti , sa astepti cooldown-ul si abea apoi sa reataci ... Total INUTIL .

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru feedback - el va fi transmis mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.