Pescarus stupid

Discuție în 'Ajutor' creată de sillly73, 23 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Buna seara, am scotocit prin forum insa nu am gasit asa ca intreb aici: de unde se poate obtine Pescarus stupid? Este necesar pentru o misiune de la nivelul 26.

Multumesc.

2. TuIcA-fIaRtA{rom}

TuIcA-fIaRtA{rom} Scriitor în devenire

Salut,mi se pare ca trebuie sa abordezi Razbunarea.

3. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Salutare, am tot abordat... pentru o alta misiune am avut nevoie de pescarus smecher si pe acela l-a dat.
    O sa mai incerc. Multumesc.

4. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Am tot abordat azi si nimic.
    Rog un admin sa ne spuna unde putem sa vedem de unde se pot obtine toate itemurile necesare pentru misiuni, ar fi mai usor asa.

5. ariana3

ariana3 Începător forum

Nu astepta ajutor de la adminii , daca ai avut de distrus Surpriza , la ea il primesti , sau daca aveai de abordat , dar trebuie sa ai mis activa si e mica sansa sa primesti , daca nu , la Razbunare il primesti .

6. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Are si surprize misiunea.. de abordat, dar tot nu am primit. Razbunari am abordat vreo 7-8. Mai incerc.
    Dar ar fi fost dragut sa stim de unde putem sa primim toate acele lucruri.

7. ariana3

ariana3 Începător forum

Daca are Surprize , insista ca o sa primesti SIGUR .

8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Nu există o astfel de misiune în setul de nivel 26. Îmi puteți da numele misiunii?

9. ariana3

ariana3 Începător forum

Sunteti sigur dl'e S-Moderator ? eu zic ca exista , faptul ca voi nu stiti de ea , nu inseamna ca ea nu exista :( Jalnic :(

10. sillly73

sillly73 Scriitor activ

In lista dvs de pe forum nu exista misiunea.... este cu altceva, alt pescarus, nici smecher, nici stupid.

Delicii pentru animale se numeste: http://prntscr.com/kaiiez

Sper sa nu ma uit eu gresit, dar scrie level 26 acolo.

11. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Într-adevăr, misiunea lipsește de pe forumul nostru. Pescărușul poate fi obținut în urma abordării NPC-ului Surpriza HRMS.

12. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Multumesc frumos pentru raspuns!

13. ElEremit

ElEremit Începător forum

salutare legat de pescarus, am abordat si surprize si razbunare dar tot nu l am luat. am resetat misiunea de cateva ori si tot nimic...

14. Cataleya

Cataleya Guest

Daca te referi la "pescarusul stupid" si ai de eliminat NPC surpriza, o sa il obtii de la acest Npc. Trebuie doar sa distrugi mai multe nave Npc, pana il obtii.

15. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Buna ziua, de unde pot lua cranile lui McCabe pt misiunea de pirat...

16. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Craniile lui McCabe sunt recompense pe care le primiti de la contractor, la finalizarea unor misiuni zilnice. Aveti nevoie de ele pentru proba de pirat care va ofera nivelul 27.
    Puteti activa respectivele misiuni din harta 22/1 de la Gweneth Belina Fairfax si Barnacle Bill Ballard.

A70M~ apreciază asta.
  17. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Multumesc pt raspuns..

18. ElEremit

ElEremit Începător forum

este misiune de nivel 26 si mi cere sa abordez 2 npc si sa obtin 1 pescarus smecher misiunea se numeste .vorbeste cu animalele.

19. ElEremit

ElEremit Începător forum

am vaz faq de misiuni si pune sa abordez 2 revenge hrms si sa colectionez 1 pescarus nehotarat,care poate fi obtinut din abordarea lui revenge hrms. am misiunea asta de 1 sapt si am facut revenge,abordate,de mi a iesit pe ochi

20. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

aceiași problemă o întâmpin și eu..pescărușul e greu de prins

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.