Pianoman ce e asta?

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 29 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dorin

Dorin Scriitor activ

Ahoi Pirați,

Așa cum unii dintre voi au putut deja sesiza au fost înregistrate unele probleme cu matrozul reparator nivel 5 care au condus la expirarea acestuia pentru unii utilizatori chiar dacă aveau încă un cont Premium valabil. Problema a putut fi corectată acum și ca și soluție compensatorie vom credita tuturor jucătorilor o zi de matroz reparator nivel 5. Astfel utilizatorii cu Premium vor păstra matrozul pe contul lor de joc până când Premiumul lor va expira. Creditarea va avea loc imediat ce vom putea realiza acest lucru, fie săptămâna aceasta sau următoarea.

Echipa voastră Seafight

Ce e asta?
    Mie unu nu mi-a disparut matrozu 5 .
    Adica alta vrajeala gen BP.
    Intr-un fel ma bucur ca va-ti gandit si vor avea si alti .
    Dar asa moca?
    Adica eu am dat bani pe el , si acuma se ofera moca?
    Editat
    Pentru ce mai cotizez ca sa fiu in fata altor jucatori?

Oricine va baga cufere acuma sa prinda premium .
    Daca e asa mie cand apare nou matroz sa mi-l dati moca .
    Jur ca nu mai cotizez cu nimic.
    Santeti o adunatura de mafioti

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Mai 2014
    Hotii, _-*Lupul*-_, Spirit_Breaker și alți 2 apreciază asta.
  2. camerista

camerista Novice forum

sint de acord cu Dorin. nu este nevoie sa dati compensatoriu tuturor chiar daca au chiar daca nu au. sa remediati problema si sa dati compensatii doar la cei afectati. si mai este ceva. unii au primit premium 2 luni si duplcator o saptamina am inteles. de ce unii si nu toti???? pe ce criterii se dau unele bonusuri si compensatii numai voi stiti.

3. Dorin

Dorin Scriitor activ

Pe criteri de mafioti si pile.
    Deoarece nu pot sa dea la cine vor matrozu ca au probleme acolo sus, baga un motiv ca vezi tu doamne asa si asa si au scapat basma curata.

Mi-a ajuns aceasta adunatura de mafioti...

Daca v-as cere un favor nu cred ca ati accepta, dar la alti se poate.

4. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

voi mai sunteti intregi la minte ?adica eu si multi ca mine l-au cumparat pe bani si voi acum il dati moca.SA VA FIE RUSINE.

^_BarbA_NeagrA_^ apreciază asta.
  5. NihilSineDeo

NihilSineDeo Începător forum

Asa a fost si cu schinurile si alte tampenii ce va mai mira ?
    Astept sa dea moca si tunurile vodoo ca sa fie treaba treaba

_-*Lupul*-_ apreciază asta.
  6. ^_BarbA_NeagrA_^

^_BarbA_NeagrA_^ Începător forum

Nu am matroz...Dar foarte urat ca unii sa bage bani sa-l obtina iar altii sal obtina pe degeaba...!!! Si cu chestia cu dublicator iar o gafa By BigPoint toti frate suntem jucatori cu drepturi egale. De ce unii au primit,alti nu??

Spirit_Breaker apreciază asta.
  7. RAEL_RO

RAEL_RO Novice forum

8. victor

victor Junior Expert

foarte tare sa ramana permanent pe conturi :) bv BP

9. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

vai...vai...sa moara si capra vecinului...tipic romanesc..rusine..BRAVO BIGPOINT!!!

_-*Lupul*-_ apreciază asta.
  10. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Plangeti ca muierile . Bv BP meritam si noi asemenea recompensa dupa cate probleme au fost pe joc ! Ala cu judecata aproape ca m-o dat pe spate de ras :)). Unde visezi tu lucruri de genu ? Poti merge la cel mai bun avocat si o sa cheltui niste bani degeaba :))
    Succes !

Wanderlust apreciază asta.
  11. Dorin

Dorin Scriitor activ

Cea mai mare tampentie si prostie marca BUGPOINT.

Cum ziceam , la ce pui mei mai cotizez ca sa fiu in fata altora cand voi incepeti sa dati moca ? E alta incercare de a va readuce useri inapoi dupa prostile pe care voi le-ati facut?

Daca faceti asta ...dati-mi si mie un cod voucher cu 100 tunurii voodo sa vad va convine ? Garantez ca nu .

Ati ajuns cea mai ....( nu pot zice ca iau bann) firma de pe Terra .

Daca ar fi sa va compar ati fi undeva SUB firmele fantoma care pirateaza tot ce prind.

Dupa anuntul pe care l-ati facut pot sa jur ca nu voi mai achizitiona niciodata vreun item

12. Dorin

Dorin Scriitor activ

Auzi domnu...atata vreme cat pentru acel item am dat bani si este doar in sectiunea de payment achizitionabil , nu cred ca este corect sa fie dat moca.

Eu unu cotizez, nu ca tine sa ma bucur ca il primesc moca .
    Asa ca ciocu mic si fuga .

13. Dorin

Dorin Scriitor activ

Editat
    Il am de mai bine de juma de an.
    Eu unu nu vad sa fie scos din Payment , nici bagat la piata, asa ca gurita mica si fuga la mamica.

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Mai 2014
  14. -=dead^end=-

A fost acreditat cv si nu stiu ? Vai de steaua ta. Mai bn mergi tu la mamica si te plange ca ai fost prostit de BP :))

15. -=dead^end=-

Eu nu am stat cu mana intinsa, pur si simplu bp ofera cv pentru greseala facuta. Stii tu cat am investit eu in jocul asta ? Stai usor pe burta si mergi la avocat vezi si tu cum poti sa dai un joc in judecata :)) .

16. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

vad ca doar 2-3 jucatori se plang aici parerea mea este ca ceea ce faceti voi acum este foarte bine :) tineti-o asa in continuare chiar ma bucur pt aceasta compensatie :) unii chiar nu au premium si poate le expira matrozul
    succes echipei seafight si tineti-o tot asa faceti o treaba buna

17. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Nu mai fi ironic ca si ei fac la fel si isi bat joc de useri pentru ca accepta asta.

Dorin apreciază asta.
  18. Dorin

Dorin Scriitor activ

Ati scapat de bann si acum vreti si matroz 5 moca? LoL

Tipic romanesc... doamne urasc tara asta si pacat ca m-am nascut aici

19. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

sa zicem ca eu am un magazin si tu vii la mine si cumperi un pachet de tigari si vine altu si ii dau un pachet de tigari cadou ... te simti prost? am voie sa-i dau pachetul ala de tigari cadou? ma dai in judecata?

20. Dorin

Dorin Scriitor activ

Pe langa matroz nu vrei sa ti se si ofere puntile si popa 3 moca?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.