Pianoman ce e asta?

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 29 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

La intins mana toti sunt buni.

Dorin apreciază asta.
  2. viteazul70

viteazul70 Începător forum

baieti nu va mai certati,sar putea sa fie si asta un mod de a face sa cumpere cit mai multi premium,iaca de unde mai apar bani,eu nul am si nici no sa iau premium pina nu va merge jocul bine si va fi o plasere sal joci

3. Spirit_Breaker

Gandesti ca un roman...

Mai bine pune treaba altfel:
    Esti intr-o competitie cu masini de curse.
    Fiecare jucator primeste un automobil de la organizator . jucatorii au voie sa cumpere ce parti pentru masina vor ca sa o upgradeze . Jucatorii care au bani isi cumpara un motor mai bun pentru masina pentru a avea viteza fata de ceilalti ; -> ca sa aiba un as in maneca pentru aceasta competitie. Ti-ar conveni sa platesti un motor bun si sa sti ca esti in fata celorlalti jucatori si dupaia sa vina organizatorul si sa le dea si celorlalti jucatori cate un motor ca al tau chiar daca nu au platit pentru el??? Nu te-a furat organizatorul facand asta?

Wanderlust și Dorin apreciază asta.
  4. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

ai dreptate :(

5. Spirit_Breaker

Noi jucatorii trebuie sa fim uniti si sa nu ne lasam furati . Nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare de astia pentru ca pot sa schimbe jocul cum vor ei. Am dat bani pe iteme, ei platesc taxe ca sunt o firma. Cand se trece la furt deja e grav.

6. Speed418

Speed418 Începător forum

Si voi sunteti culmea
    Dece o sa dea matrozul dece dece???
    Raspunsul este urmatorul
    Romania este in prag de razboi
    Guvernul are nevoie de pirati alaturi de Base..:))=)))
    Iar acum acrediteaza iteme si bunuri in joc ,pentru razboi
    Voi inloc sa fiti necajiti ca viitorul romaniei este pe jar ,,,voi va sfaditi de la un joc :)) ce oameni maaaa..

Wanderlust apreciază asta.
  7. mydyla

mydyla Conte forum

Nu este singurul item pe care BP-ul l-a scos pe bani apoi le-au dat gratis pe joc ...
    skin-ul SEAHAWK am dat euro pe el si apoi l-au bagat in cufere .... DAEDALUS-ul la fel ... skinurile ...de la bokor cate mii de euro s-a bagat in acea tombola ptr skin de 16% (tunuri vodoo si restul de alte premii nu am auzit foarte multi sa spuna ca le-ar vrea , foarte putini , majoritatea au bagat pentru skin),... skin oferit ca recompensa la event.
    Acel matroz , dupa parerea mea , nu mai era cumparat ..prin aceasta miscare obliga un procentaj din jucatori sa cumpere premium .

8. Spirit_Breaker

Trebuia sa scoata premium din cufere ca sa oblige jucatorii sa ia cont premium. Si eu am luat azi de 2 ori premium din cufar. E alta manevra aici cu matrozul.

9. RAEL_RO

RAEL_RO Novice forum

Mesaj pentru cei care plang acum dupa matroz/punti/abilitati/etc :

1. A fost bine ca v-ati putut folosi de matroz peste 1 an de zile inaintea celorlati?
    2. A fost bine ca ati platit 50 euro pe abanos si abia dupa 6 luni a fost introdusa a doua punte si pretul lor redus la 30; in concluzie ati beneficiat timp de 6 luni de 10tunuri/pirati in plus fara de cei care au luato in freza ca nu aveau puntile
    3. La abilitati e a doua oara cand se "recalculeaza" numarul cristalelor necesare. Si ghici ce? E IDENTIC cu ce am zis mai sus. Cati dintre voi au beneficiat de 50/60 abilitati si multi de aici cred ca nu au nici 40.

CONCLUZIA : Ati cotizat cu bani(uneori mai mult) pentru a fi in fata baieti si fete. Pentru 5 abilitati in plus ati fost de acord sa platiti MII DE CRISTALE. Pentru 10 tunuri in plus ati platit cu 20 euro in plus fata de "pro.stii" care si le-au luat dupa 6 luni. Cati dintre voi n-au fugarit enemii reparandu-se din mers iar aia se chinuiau saracii sa bage cate un triton ca, ce sa vezi, n-aveau pe cel de lvl5. Deci inainte de a va da cu fundul de pereti si a face spume pe aici, vreau sa imi raspunda cineva sincer la urmatoarea intrebare:

De ce nu cereti inapoi si banii pe munitia cumparata de la payment sau skinuri; sau eventual amulete legba; sau poate chiar pentru zilele de PE/PEL ?

BoBo, Devil și Wanderlust apreciază asta.
  10. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

si asta mi se pare corect

11. Dorin

Dorin Scriitor activ

Iti raspund eu acuma sa te lamuresc.
    Sti vorba aia ? Dai un ban dar stai in fata?
    Nu cer sa mi se dea inapoi bani pe munitie sau alte aberati cu care vi tu.
    Atata vreme cat acel item nu a fost scos din sectiunea payment sau introdus la piata nu cred ca e corect ca sa fie oferit moca tuturor.
    De ce?
    E alta metoda de a readuce pe joc useri pe care iau pierdut. Si ii obliga sa isi achizitioneze premiu eventual sa isi ia si puntile ca daca tot au matroz si premiu da bine pe harta si cele 2 punti.

De ce nu e bine? Sa am avantaje am platit pentru asta.
    Alti de ce sa il primeasca moca?

Spirit_Breaker apreciază asta.
  12. Zeusian

Zeusian Comisar forum

sunt de acord cu tine cu o exceptie. daca cineva a cumparat matrozul alaltaieri?? primeste banii inapoi?? NUUUU
    daca eu am facut 4 puncte de abilitate (de la 50 la 54) acum 2 saptamani, primesc cristalele inapoi?? NUUUUU
    daca cineva baga la bokor si ia skinul azi, iar maine se baga pe perle, primeste euroii inapoi??? NUUUU

aici este nedreptatea, ca bagi bani si te trezesti ca nu apuci sa te bucuri de ce ai cumparat ca se da moca mai mult. daca ai de un an aceste lucruri, este ok, dar daca le-ai achizitionat pe bani cu putin timp inainte???

PS nu am matrozul lev 5, intr-un fel ma bucur ca o sa il am, dar stati linistiti ca il baga pe cel de nivel 6 :)
    tunurile vodoo, spune un profet :) vor fi la mega sau pe alt event pe perle in curand, la fel ca si puntile cele 2 :)

13. Ṩocrates

Ṩocrates Novice forum

o sa bage matroz de nivel 6 reparanduti HP si PV in acelasi timp din mers

14. Devil

Devil Scriitor în devenire

tunurile vodoo, spune un profet :) vor fi la mega sau pe alt event pe perle in curand, la fel ca si puntile cele 2 :)[/quote]
    deci inainte de toate fiecare are un pic de adevar;1- cel care a bagat bani a avut avantaj; 2 - care lea primit moca dupa n ani si a avut rabdare iar bravoo a economisit cativa banutii.
    ia sa va readuc aminte joc acest joc de 5 ani ( aproximativ) au crescut un damage ,automat dupa o periada au scos din damage si au pus ceva pe banii/perle/cristale/Paymant.
    de fiecare data cand au unblat la damage/hp au scos si au reintrodus sub alta forma
    ( e si logic pe undeva ) daca lasau damage -ul cu toate abilitatii castele itemurii speciale ajungeam a dam aproximativ cu 20.000/salva sau aveam hp de adm lucia
    ( si asa aveam 600 l hp+vodoo + toiag+ amulete ajung cateodata sa ma bat 5 min 1 la 1 )
    si de aicii intra zona paymant fiecare update/ item nou a bagat in buzunar la bp sute de mii de euro daca luam minim 250 e jucatorii / server matroz,puntii,preot,cateva pachette cu tunurii vodoo. designurii cu anumite beneficii ori cate servere sant ajungetii la o concluzie uluitoare. si aici nu am mai povestit de cupele trecute sau servicie de MHH respectiv MH,
    Asa ca domnilor eu personal am toate tunurile de 50-55niv5 -admiral 60 niv 5 repectiv voddoo -0-
    banuisec ca peste o perioada vor aparea alte tunurii ( de 75 ex sau cine stie),si la acel moment totii care au invetit in tunurii voodoo vor fi pe forum si vor spune de ce ?
    iar raspuns jocul e in continua dezvoltare iar cel mai mare adevar NIMENI NU TE-A OBLIGAT sa bagii cardul asa ca bafta domnilorii si un ultim mesaj azi un avantaj maine poate deja nu te mai ajuta sa fi competitiv sau cel mai tare. bafta.

15. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

hmmm din cate am inteles ar trebui sa am un matorz de 5 moca din ce a zis pianoman...si nu doar eu cam toti playerii ...dar ghici ce?EU NU IL AM

16. Devil

Devil Scriitor în devenire

Creditarea va avea loc imediat ce vom putea realiza acest lucru, fie săptămâna aceasta sau următoarea.
    ai rabdare cateva zile dupa spusele D-ui BA

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  17. BoBo

BoBo Junior Expert

Mai lasati forumu',ca toata ziua forumu' e al vostru,sunt altii care baga bani si nu se plang,bravo BP,meritau unii o compensatie pentru neplacerile de care au avut parte. :) Celor care nu le convine,sunt liberi sa se lase de joc!!!Si oricum,nu toti jucatorii au premium,iar cand li se vor duce premiumul,se va duce si matrozu',deci. ^^

Wanderlust și ~pisicutza~ apreciază asta.
  18. Spirit_Breaker

Sa cumpere ei iteme si sa ... ; dupa mizeriile astea cu care umbla, cine le mai cumpara iteme din payment?

Sa-ti dea compensatie in perle daca vrei compensatie, nu mai sta cu mana intinsa la pomana.

Nu am nimic cu cei care nu au matrozul, dar nu imi convine ca cei de la BP sa-mi ia itemul care l-am cumparat cu bani si imi oferea un plus fata de alti jucatori si acum sa se stearga la fund cu el. Cand primiti ceva de la BigPoint imediat acceptati o nedreptate... asa-i romanul, ar vinde-o si pe masa sa fi el mai bine...

E ca si cum te-ai duce intr-o cofetarie, iti cumperi o prajitura. Si dupa 2 min sa vina cel care ti-a vandut prajitura si sa scuipe pe ea si sa-ti mai zica : "Ia si mananca fraiere!"

Modificat ultima dată: 1 Mai 2014
    Dorin apreciază asta.
  19. BoBo

BoBo Junior Expert

V-ati bucurat de itemu' ala,acuma e timpu' sa se mai bucure si altii,si nu am nimic cu tine,sau cu altii care au bagat bani in jocu' asta,dar cine a zis ca e corect ceva?

Wanderlust apreciază asta.
  20. Spirit_Breaker

Vrei sa te bucuri de item. Sa-mi dea mie banii inapoi sau sa-mi dea o compensatie pentru cam am bagat bani in acel item. Si dupaia sa imparta acel item la tot serverul.

Inainte de manevra lor cu matrozu ma mai gandeam sa-mi cumpar o barca de atack si una de defence din barcile alea din payment :))) . Sa cumpere adminii iteme din payment, eu nu mai cumpar..

Adminii nici nu au bunul simt sa ne raspunda la mesaje.

Modificat ultima dată: 1 Mai 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.