Pianoman ce e asta?

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 29 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dorin

Dorin Scriitor activ

Astept sa isi puna funia in g.t si atunci cred ca voi fi foarte fericit

2. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Dorin ,m-ai dat gata pe spate cu war-ul tau ...oamenii beneficiaza free de acest matroz 1 zi ..cat war bagi intr-o zi tu ?Sa punem problema altfel ..daca tu mergi intr-un supermarket si iti cumperi o racoritoare de 2 litri darami taraba fetei care ofera spre degustare acelasi produs tuturor?

3. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Sa inteleg sa au creditat matrozul?

4. Dorin

Dorin Scriitor activ

Hai sa iti pun eu problema altfel.
    Esti in war. Bun si vine nenea x care nu are hp tau si incepi a da pe el, si vezi ca ala isi baga 150k pv odata, dai si fugi si mai apuci sa repari 10 secunde, care sant foarte importante ca nu numai odata mi sa intamplat sa patesc asta si sa imi scufund inamicul si sa raman cu 2, 3k hp. Doar pentru ca am apucat sa mai repar putin
    Dar pentru tine e o frectie pe picior pana la urma.

Ma lasi cu explicati de supermarket si tabere si oferit. Una e aia si alta mancare de peste este asta.

Nu cred ca ti-e ti-ar conveni sa fi in locu meu. Atata vreme cat acel item se afla in sectiunea payment sa fie dat moca altora.
    Pana la urma BP face ce vrea findca e o adunatura de oameni mafioti si lasi care nici macar nu apar pe forum sa imi dea un raspuns.

Asa ca scuteste-ma de explicati de gen supermarket ca nu ma pasioneaza de loc.

Dute si iti vezi de culesu de luminite si lasa oameni mari sa isi rezolve problemele

5. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

eu nu te inteleg nu te-a obligat nimeni sa bagi bani pe matroz sau in joc este problema ta dar din cate stiu eu este un joc gratuit ca se da nu este pt o vesnicie

мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ apreciază asta.
  6. catasperanta

oricum asta e si eu lam cumparat asa ca nu am nimica inpotriva sa il dea la toti este pt o zi

мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ și Wanderlust apreciază asta.
  7. |†|¢ασѕ|†|

|†|¢ασѕ|†| Începător forum

Daca ati fi citit REGULAMENTUL JOCULUI inainte de a baga bani/viata/suflet/etc in acest joc aceste topicuri/pareri nu si-ar avea rostul. Totusi, consider ca unul din motivele pentru care moderatorii romani ignora acest forum este ticalosia si lipsa bunului simt a celor care ACUZA fara fond. Adica tu dai ACCEPT pe conditiile jocului, in care iti spune negru pe alb ca ei pot schimba ORICAND dupa BUNUL LOR PLAC orice pe acest joc si spui "DA DA VREAU SA MA JOC" si apoi vii pe forum/trimiti mesaj la suport ca "e nedreptate"? pai asta nu e "coruptie/ticalosie/etc" din partea dezvoltatorului, e din cauta ca "esti tu prost(oricine ai fi)". Cand ai "semnat" un contrat (si l-ai citit in prealabil) trebuia SA STII DE LA INCEPUT ca dupa ce ai investit 1000euro in punti/matroz/toiag/preot voodoo/munitie/amulete/premium/rabat/duplicator/perle ,
    E POSIBIL ca a doua zi, BIGPOINT SA INCHIDA SEAFIGHTUL pe motiv ca "nu e profitabil", iar "tu" sa ramai cu ochii in soare.

Treziti-va ma din Editat si nu mai o ardeti "nationalisti (sa ne unim, sa facem asa, sa nu stiu ce) ca VOI LE-ATI DAT ACCEPTUL SA VA BATA JOC DE EI.
    Credeti ca mie-mi convine ce se intampla cand eu mi-am cumparat (mai putin tunurile voodoo) tot de la payment in decursul celor 3 ani de joc? NU! DELOC! dar nu pot fi IPOCRIT ca dupa ce am semnat "un contract SI AM FOST DE ACORD CU EL!" sa spun "HOTILOR".

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Mai 2014
  8. catasperanta

9. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Hai sa iti pun eu problema altfel .Sunt in war ,si vine nenea x ,care nu are hp-ul meu ,si ala isi baga 150 k pv odata ..isi baga degeaba ,ca e war..si pot sa bag si eu ,si e war si am colegi lg mine ,si e war ...si daca am fugit si am scapat cu 4 k hp dau de alt inamic care sigur ma baga ...DORIN ,serios ,war sau hunting?DAR NU conteaza . Conteaza ca nu sunt in locul tau ...si nici nu vreau sa fiu . Tu esti unicul ,singurul ,inegalabilul posesor de ..matroz lvl 5 .Noi restul putem doar visa la asa ceva .Doar tu ai ,si doar tu esti afectat de ..ce?CA NU TI SE IA NIMIC !In schimb ti se da ...dreptul de a fi om mare si a avea o problema de rezolvat .Iar tu ,in intelepciunea ta, ai descoperit marea ho*tie .
    PS Adminii romani nu au nici un cuvant de spus in fata BP .Dovada e la payment..la unguri

10. battl3sh!p

battl3sh!p Novice forum

Degeaba va certati..e normal ca cei care l-au cumparat sa se simta frustrati de ce se intampla iar cei ce nu il au sa se bucure de faptul ca il vor primi..Singurul lucru pe care il pot face cei ce au platit acest matroz este sa nu mai bage niciun ban in joc..si sa astepte toti aceasta "pomana" la momentul cand va veni cu urmatoarele itemuri ce vor aparea..
    Referitor la faptul ca unii s-au bucurat de el nu stiu cat timp...e relativ..poate sunt unii playeri care si l-au achizitionat acum o saptamana..daca BP vroia sa ofere recompensa pt problemele jocului puteau gasi alta modalitate..(matroz ce repara din mers dar mai putin hp) solutii se gaseau..dar se doreste ca cei ce l-au cumparat sa isi achizitioneze noul matroz care va aparea..si sigur vor fi care il vor cumpara..
    Ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca niciun admin nu are nimic de spus..de ce mai avem admini? sa vorbim intre noi? implicarea lor este 0..iar respectul nostru pentru ei asemenea..
    Concluzia:0 lei investiti 0 probleme..

☆DeathShadow☆, Devil și ☆VΔŁŁY☆ apreciază asta.
  11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Se pare ca tu si ceilalti comentatori nu ati inteles adevaratul scop al "genialilor" angajati BP: cei care au pierdut au avut ghinion iar pe ei ii doare fix in cot si nu le dau absolut nimic compensatoriu dar profita de eroare (in cazul in care a fost o eroare intamplatoare si nu voita!!!) si le arata celorlalti jucatori "ce bun este si ce mare nevoie au de el" numai sa isi deschida portofelele si sa dea bani celor care stau cu mana intinsa la coltul strazii fiindca, in ultima vrem, BP sta numai cu mana intinsa dar nu ofera nimic in schimbul banilor cu exceptia unui joc ce functioneaza execrabil si a unui suport care nu rezolva niciodata nimic si te mai si iau peste picior ca esti prst si le dai bani pentru nimic (ba chiar iti consumi si nervii).
    Sper ca v-am putut fi de ajutor si va urez un joc frumos pe viitor.

12. мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ

мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ Începător forum

Daca ati fi citit REGULAMENTUL JOCULUI inainte de a baga bani/viata/suflet/etc ,corect BIGPOINT are tot dreptul sa implementeze ce vrea pe acest joc Baieti ,doar este un joc cine le vrea sa le ia mai repede sa le ia cu cardul cine nu sa le ia pe perle ,(ma refer la punti si la matrozul reparator 5 ).

No.1Spy și ~pisicutza~ apreciază asta.
  13. No.1Spy

No.1Spy Începător forum

corect bv

14. Dorin

Dorin Scriitor activ

Ce am citit in postul tau si am raspuns apoi , a fost sa iti dau tie dreptate si nu lui.
    Poate cu scoala mea de 2 clase precum trenul , nu am fost inteles.

Revenin la ce ne doare ,

Nu m-am referit la faptul ca daca si numai daca as ajunge in o pozitie de asta m-ar interesa bani.
    Ma refer ca de 4 ani de cand joc m-am facut prieteni foarte buni.
    Revin la idee de baza.
    Dar totusi o ocolesc 2,3 randuri sa explic si de ce.
    Locuiesc de multa vreme in germania.
    Ma refer la faptu ce mentalitate are un german fata de un roman.
    Asta demonstreaza de ce dragi nosti admini nu isi dau interesul .
    Putem sa vedem asta prin ce au facut vecini nostri unguri, si nu doar ei.
    La noi cum ne-am invatat ca "o mana spala pe alta " , "ce pot face azi mai bine nu o fac deloc" si multe altele printre care si vestita "marea tiganeala" ( nu sant rasist , dar stiu ce vorbesc) au ajuns scopuri in viata pentru tineretu Roman .

Asa ca nu ma mir deloc.
    La noi daca nu fac peste noapte o avere sau nu pun de o combinatie inseamna ca nu exist. Si daca nu imi etalez "arfele" sant praf. (se poate observa si la TV treaba asta.[ de aia prefer sa urmaresc doar Discovery] deci la ce sa ne miram ca ne merge rau in toate)
    Deja am sarit peste ce vroiam sa zic .
    Daca asa au mers treburile pe aici , eu unu care sant un om optimist nu vad cum am reusi sa schimbam asta.
    Acum revin la primele randuri .
    Oricat ar fi bani sau alte conditi , atata vreme cat am prieteni pe care ii vad ca sant deranjati de mai toate discriminarile care se fac pe seama noastra, as incerca sa lupt sa ii aduc pe calea cea dreapta.

NU E DE MIRARE CA SANTEM CALCATI IN PICIOARE SI VAZUTI CA ULTIMI OAMENI DE PE GLOB DEOARECE ACTIUNILE CARE SE INTAMPLA NOI LE FACEM CU MANA NOASTRA.

Scurt si la subiect .

Are vreun admin curaj si tupeu sa intre aici , sa imi citeasca postul si sa imi raspunda la intrebarea asta.

O sa fie in stare sa ne raspunda ca el pus in gradul in care este v-a trimite un feedback in care sa prezinte problemele si discriminarile care ne sant aduse pentru a ne ajuta si pe noi . Sa vad ca totusi din cati sant in STAFF are unu curaj sa ne ridice in ochii lor si sa le arate ca nu santem asa cum ne fac ei?
    Dupa ce ii este raspuns la acel feedback sa vina si sa ne dea un raspuns in legatura cu ce se poate face pentru noi? Sa il vedem ca isi dedica 10 min pe zi in a ne da un raspuns sincer la intrebarile noastre si nu sa ne trimita la SUPPORT si odata ajunsi acolo aia ne raspund fie nu sant in stare sa faca ceva fie isi etaleaza vastele cunostinte si iti inchid gura automat cu 3 cuvinte care explica "vorba aia daca au cei 7 ani de acasa".

Vreau sa vad unu ca are tupeu sa faca asta si nu sa se ascunda deoarece cred ca toti santem oameni normali si prin venele astea trece sange de oameni curajosi si nu sange de gaini .

Asa ca Pianoman , Allia , Xander si toti care mai santeti aveti curaj sa demarati actiunea asta in scopul de a demonstra ca meritati toata stima si respectul din partea noastra?

Sau acum in prag de a 7 pagina dedicata acestui scop nu reprezinta nimic pentru voi si veti continua ca si pana acum?

Ma gandesc ca ati ajuns in functile respective deoarece aveti materie cenusie si stiti cum sa o folositi sau nu e asa?

Si dupa mentalitatea si slaba mea gandire ar fi o solutie, fie luati actiuni la revolutia asta, fie anuntati cand se fac recrutari sa intre un om hotarat sa faca dreptate nu sa o tineti doar pentru prieteni deoarece am fost informat de o sursa sigura ca acum maxim o luna a fost o asfel de recrutare dar nu vad ca voi sa fi informat POPORUL despre asta.

Odata in viata faceti si voi ceva nu stati ascunsi .

Si o ultima rugaminte nu imi mai stergeti posturile ca o sa vin si o sa postez inapoi tot ce ma doare , deoarece santem si traim intr-o tara libera cu dreptul la libera exprimare si asta imi da dreptul sa ma exprim asa cum vreau .

P:S hai sa incercam sa intoarcem treburile in favoarea noastra.

Modificat ultima dată: 9 Mai 2014
    terrylinca apreciază asta.
  15. BoBo

BoBo Junior Expert

Ei sunt acolo sa se asigure ca userii vorbesc cum trebuie,eventual sa ii ajute,cand pot,si daca pot. :)

16. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Asa, pentru inteligenta ta, CM inseamna chat moderator si are rolul de a va sanctiona cand va injurati ca la usa cortului si a va indruma catre cea mai rapida cale de rezolvare a problemelor.

17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

da u crezi k nu e normal atunci knd intra sa dea buna ziua??asa pentru inteligenta ta
    stiu foarte bine ce inseamna CM nu trebuie sa ma inveti u :)

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  18. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

si uite asa se face uitat matorzul de 5 pe care administratorii au zis ca-l crediteaza...:))

19. BoBo

BoBo Junior Expert

Poate pana anu' viitor il acrediteaza si pe ala. ^^

20. Zeusian

Zeusian Comisar forum

acreditat poate. creditat never

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.