Feedback Piatra speciala mascota

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -Google-, 6 Mar 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -Google-

-Google- Începător forum

Ce reprezinta piatra speciala de pe mascota +1000 bonus munitie elita?
    Se refera la damage sau puncte elita?

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Dmg. Daca inainte aveai un dmg de 200k pe npc , dupa ce pui acea piatra vei avea 201k . Cel putin eu asa stiu.

3. -Google-

-Google- Începător forum

Valabil doar la NPC?

4. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Din cate stiu e valabil si pt npc si pt pvp. Pt pvp e irelevant ca ai dmg cu 1k mai mult, la pvp conteaza mult ce tunuri ai pe salupa, apoi defense , sansa de evitare , etc. De ex pe mine trag unii cu 350k ( pietre de 27 si full bufe posibile ) si eu ii alint cu 120k ( 566 tunuri daca nu ma insel ca in ultima perioada nu am jucat prea mult jocul asta care a devenit un bambilici/circ veritabil).

Pt pvp folosesti piatra de 5% pe placi sau cea de viteza sau bot care joaca in locul tau.

jokermov, Bowie și Silent-Bob apreciază asta.
  5. SattiS

SattiS Junior Expert

buna seara,
    are cineva idee, si ma refer la staf, daca se va putea folosi in viitorul apropiat capitanul si pentru harti virgo si capricornus?

6. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

nu cred

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.