POARTA ELEMENTELOR

Discuție în 'Ajutor' creată de ilupeter87, 19 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

Salutare pirati , cum au implementat deja de ceva vreme noua zona a hartilr 41-45 , banuiesc ca pe unele servere am deschis deja poarta elementelor de 2 ori poate, si acum si intrebarea , inafara de a trage pur si simplu la npc-uri in harta, cum mai toti de pe server eu 7 au facut , spargand stalpii , si apoi bosul Akma'het daca nu ma insel sa ii fie numele, am auzit pe un strain pe TS , spunand ca ar fi un secret sa tragi la acele npc-uri verzi care se spawn-eaza langa boss , doar ca apar si dispar in aproximativ 10 secunde , a incercat cineva sa distruga una , in tip , si sa dea recompensa ? trebuie mai bine de 10 playeri sa traga repede in ea, ca sa reusesti . noi ne-am propus sa incercam , asta daca nu asculta si alianta inamica, sa ajute si ei . cineva a reusit ? intreb aici , pentru ca nu exista nicaieri , o discutie pe tema acelei harti raid

2. mydyla

mydyla Conte forum

am tras la acele npc=uri verzi si nu am luat nimic la ele ...o fi un secret dar ...inca e secret :D

3. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

a trage e una, ati reusit sa le omorati ? :D pe eu7 nu am tras la ele (adica sa scufundam una ) , doar am auzit pe unu mai tarziu dupa ce am omorat boss-ul , ca ar fi trebuit sa dam la alea. De aia intreb , daca e cineva care le-a omorat sa vada daca sunt recompense, pentru ca daca doar ii dai daune dar nu e omorat, nu primesti nimic, am incercat si eu doar sa dau daune pana dispare

Modificat ultima dată: 20 Oct 2019
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.