popa lvl 3

Discuție în 'Ajutor' creată de ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►, 12 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

unde vad cat timp sta un preot voodoo de lvl 3 la bord? e gasit in cufar, era legat fedeles

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Normal ar fi sa arate durata de viata a fiecarui item. Nu sa ne ia cu vrajeala gen: "daca gasesti in cufar preotul cu 2 tunuri de 60 - e de 3 zile , si daca il gasesti in cufar cu 3 tunuri de 30 e de 14 zile"... Lipsa de profesionalism

3. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

l-am gasit cu un puscoci de 60

eu le-am zis mai scurt si la obiect: incompententi cu r mare

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Apr 2014
  4. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

le ia cam 2 zile sa raspunda la o intrebare...romania asta

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

A fost o intrebare grea. :D

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  6. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

si pun pariu ca atunci cand o sa-mi raspunda o sa imi zica sa contactez supportul=))

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Valabilitatea preotului voodoo luat din cufere este fie de 3 zile fie de 14 zile. Informatia poate fi gasita in FAQ-ul destinat cuferelor incuiate. Aceasta perioada creste daca aveati echipat design-ul Spectare la momentul deschiderii cufarului. Nu aveti posibilitatea de a vedea momentul expirarii. Daca doriti aceasta informatie este necesar sa o solicitati suportului de joc.

Succes!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.