Prada Commonwealth

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de **scorpions**, 15 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Pentru a obtine reputatie commonwealth sunt 3 misiuni sau 4? Pe forum am vazut ca sunt 4 misiuni, a patra ofera 80 de puncte: http://prntscr.com/s03koy !
    La mine sunt doar 3, trebuie sa ai un anumit nivel pentru a vedea si a patra misiune? sau in general nu exista?

2. Indus

Indus Talent de excepţie

Ati finalizat primele 3 misiuni si nu va apare apoi a 4 a?

3. **scorpions**

Da am finalizat 3 si nu apare cea de a patra! E posibil sa fie din cauza nivelului?

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Salut ! Pina la ce lvl se pot ridica lvi-ul la pietre ? Multumesc anticipat !

5. Indus

Indus Talent de excepţie

Pentru ultima misiune aveti nevoie de nave ce se gasesc in hartile de 29 si 30, gandesc ca oricum daca nu aveti minim lev 29 nu aveti cum sa o indepliniti

6. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

28 e maxim.Deocamdata

7. **scorpions**

Da este adevarat, am level 28 la moment! Intradevar am verificat si eu acum si NPC-ul: VCM Auricomous se gaseste in harta 29 si 30!
    Deci de la level 29 voi putea accesa si aceasta misiune!
    Va multumesc de ajutor!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.