Prea mult in aceasi functie dauneaza !!

Discuție în 'Ajutor' creată de NPC, 31 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. NPC

NPC Novice forum

on.element: pai cred ca suntem oameni amandoi.. si la ce am cerut socoteala e vorba si de mine nu doar de dumneavoastra.. corect?
    Eragon: on.element - vă rog să nu puneţi egaltate între noi doi, că vă dau ban definitiv :)

Acest mesaj a fost in jurul orei 18:30 ..pe europa globala 5. din ce vad eu.. poate fi acuzat de rasism si prea abuzeaza de meserie !!
    Tot ce vreau e ori sa fie sarit din functie ori sa nu mai aiba acces la Europa Globala 5
    Multumesc pentru intelegere !!

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca ati primit un ban pe chat si sunteti nemultumit de sanctiune aveti la dispozitie forum-ul, rubrica de debanari. Sanctiunile nu se discuta in chatul global - astfel de discutii ingreuneaza buna desfasurare a lucrurilor.

Pentru a va exprima nemultumirile legate de comportamentul moderatorilor aveti la dispozitie serviciul de suport.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.