Sugestie Premiere jucatori in cadrul eventurilor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de RΦŪΔ, 18 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Premierea top-ului de la sfarsitul eventurilor sa se faca:

Sondaj închis pe 25 Dec 2013.
  1. Conform clasamentului

3 vot(uri)
    15,8%
  2. Conform clasamentului,dar doar pentru cei ce nu au avut nici o abatere in ultimile 12 luni

12 vot(uri)
    63,2%
  3. Imi este indiferent

1 vot(uri)
    5,3%
  4. Conform clasamentului,dar doar pentru jucatorii ce nu au mai fost banati vreodata

7 vot(uri)
    36,8%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. RΦŪΔ

RΦŪΔ Novice forum

Am observat la anuntul de la ultimul clash event ca jucatorii care s-au clasat pe locuri fruntase,ce aduceau cu sine premii,nu vor mai fi premiati daca au fost banati vreodata pt fel si fel de nereguli!O initiativa pe care o salut si cu care pe jumatate sunt de acord.Eu personal am fost banat de vreo 2-3 ori si sunt de acord sa nu fiu premiat daca particip la un event si ma clasez in primele locuri(clasare realizata onest,fara programe,push si alte lucruri susceptibile de ban).Cu ce nu sunt de acord,e faptul ca o data primit un ban,niciodata nu te mai poti bucura de vreun premiu daca te clasezi in primelele locuri,chiar daca ai primit ban pt o anumita neregula acum,sa zicem,4 ani,si de atunci nu ai mai facut nici o prostie.Sugestia mea ar fi sa poti participa in cursa pt premiile de la diferite eventuri daca in ultimile 12 luni nu ai mai avut nici o abatere!Sunt unii jucatori care poate au facut o data o gresela(nu e cazul meu :) ) si s-au invatat minte,sau poate au facut-o din inconstienta....insa pt aceasta nu trebuie sa fie pedepsiti pt tot restul perioadei cat mai vor juca seafight.Ei oricum au fost pedepsiti o data cand li s-a dat ban pe cont,nu cred ca mai e cazul sa aibe si ban nelimitat la participarea la premiile de la anumite eventuri!Va invit pe voi jucatorii Seafight sa votati si in urma acestui sondaj sa vedem cam ce ne dorim cu toti si poate dorinta noastra va fi luata in considerare!

mydyla, Tђє.Bєѕт și (NemeSyS) apreciază asta.
  2. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

este corect

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Hmm! In anuntul de Clash Event - Decembrie gasiti asta:

Dvs. mentionati urmatoarele:

EDITAT

Unde regasiti in anunt acel "DACA AU FOST BANATI VREODATA"???

4. Zeusian

Zeusian Comisar forum

exista un vot la propuneri

5. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

sondajul a fost creat de RΦŪΔ , de aceea exista acesta varianta. Sincer din anuntul oficial si eu inteleg aproximativ acelasi lucru si sunt de acord ca cei care au trișat în orice fel (pushing, exploituri sau orice alte iregularitați) sa nu poata castiga premiile puse in joc. Ar trebui sa fie multumiti ca mai pot juca si nu au conturile blocate permanent ca in alte jocuri si sa nu mai vina cu pretentii mai ales pentru ca sunt principalii vinovati de modul in care s-a transformat jocul.

6. Zeusian

Zeusian Comisar forum

daca ai fost banat pentru trisat este ok, dar dak ai primit ban pe chat sau in forum .... vreodata .... nu mai este ok :). Lipsa de precizari

7. =Decadent=

Anuntul se refera la jucatorii care au trișat, în orice fel (pushing, exploituri sau orice alte iregularitați) in timpul Clash-ului. Vom face modificarile de rigoare pentru a nu exista astfel de confuzii pe viitor.

8. mydyla

mydyla Conte forum

Deci anuntul nu face referire la cei care au avut ban pe cont , sa zicem ,in decursul timpului . Numai in momentul desfasurarii evenimentului daca folosesc metode "neortodoxe" . Este ok asa . :)

9. =Decadent=

Multumim pentru participarea la sondaj.
    Feed-back-ul vostru va fi transmis mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.