Premium din cufere

Discuție în 'Ajutor' creată de BlackCata, 15 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BlackCata

BlackCata Novice forum

Buna ziua,

Mai exista premium in cufere? Intreb pentru ca pana acum am deschis aproximativ 300 de cufere si nu am primit premium. Este o problema cu acest item? Nu mai exista? S-a umblat la sansa de a-l primii?

Multumesc pentru interesul acordat.

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Banuiesc ca da fiindca si mie imi pica destul de greu. Si, pe langa asta, au scazut si durata de la doua luni la o luna ceea ce mi se pare aberant fiindca unii au adunat mii de zile iar altii nu mai au nici o sansa sa lupte pe picior de egalitate cu ei. In fine, BP vrea egalitate "dar nu pentru catei".

3. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

am luat de 4 ori in 7 zile deci este :)))
    2015-03-13 21:06:40
    Premium achiziţionat
    2015-03-13 21:06:40
    Ai primit 1 x 1 Monat Premiumvorteile. Motiv: Pradă din lăzi
    2015-03-13 21:06:38
    Ai deschis un cufăr.
    2015-03-13 21:06:38
    Ai primit 2 x Pachet "Hrană pentru apărare de aur".

Modificat ultima dată: 15 Mar 2015
  4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Cu 2 evente in urma am cumparat 1128 de cheite si am gasit doar o luna de premium :( asa ca rata la premium a scazut drastic la cufere).

5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Mai tine si de noroc, probabil !

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Mai dar eu cred ca tu nu te mai speli pe maini :D:D:D Ce pot sa spun: mie imi pica o data la +/- 1000 de chei.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.