Premium in cufere.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de JerryCo, 13 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vreti sa fie reintrodus premium-ul in cufere?

1. Da

127 vot(uri)
    96,2%
  2. Nu

5 vot(uri)
    3,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VLAD

VLAD Talent de excepţie

Ahoy Pirates,

As the most of you already noticed, the treasure chests have been updated with new rewards. Our Game Designer updated the contents yesterday, however he doesn't want us to announce the new rewards.

A Thread has been created in the discussion section of the forum, this is where players can post what they have got from the treasure chests, so after a while you will have your own list of rewards.

Your Seafight Team.
    asta am gasit pe forumul englez.
    nimeni nu spune nimic pentru ca nici ei nu stiu exact ce sa spuna, au facut o modificare neanuntata care, teoretic..., a luat prin surprindere pana si adminii

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW apreciază asta.
  2. Mie miar placea sa se bage premium din nou in cufere dar sa mai ramana si din recompensele noi

3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

No comment, is funny.
    Per total, nu stiu ce sa spun, dar nu pot mintii, ma bucura faptul ca adminii sunt dezinformati, la fel ca noi.

4. Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW Novice forum

unspeachless!!!

5. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Pentru mine premium-ul nu mai inseamna nimic ....cel putin nu in urmatorii 6 ani, insa hai sa ne gandim totusi la cei mici , care oricum pt inceput in achizitionau cu bani si pe urma-l prelungeau din cufere. De ce noi sa-l detinem pentru 2800 ..etc zile si unul ca acum face ''primii pasi'' pe acest joc sa nu aibe aceleasi sanse?

6. Grant~S

Grant~S Începător forum

NemeSyS are dreptate cei vechi au ani de premium ,iar cei care incep jocul sa nu aibe ?, deaceia eu as vrea dinou premium in cufere ar fi corect pentru toti.

7. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

eu trimit la suport sa vad ce zic aia ??

8. Grant~S

Grant~S Începător forum

Este discriminare ca alti sa aibe ani de zile(din cufere) ,iar alti deloc sper sa se indrepte lucrurile.

9. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Domnule Decadent, dorinta a peste 112 de jucatori care au votat si a celorlalti jucatori care nu folosesc forumul, dar care isi doresc premium-ul in cufere, a fost transmisa mai dreptate?

10. j8k3r

j8k3r Scriitor în devenire

Don Bounce Daca ma scufunzi il las pe decadent sa trimita ideia mai departe :))

11. $GrегориаS$

$GrегориаS$ Începător forum

Deci ? O sa avem premium-ul inapoi in cufere ca din cate vad avem unanimitate de voturi cu da...sau...nimanui nu-i pasa de aceste voturi?

12. Zeusian

Zeusian Comisar forum

daca ar fi scrise puteai macar sa le folosesti ca hartie igienica. asa nici de asta nu sunt bune

VLAD apreciază asta.
  13. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Doar 7 zile? Serios?

14. michiuco

michiuco Începător forum

Plecaciuni marelui stapan BP care ne-a aruncat si noua o coaja de paine uscata....
    :eek:

15. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Nu e scris lizibil?

16. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ma gandeam la 14, ca puntea voodoo. Oricum voi nu aveti vreo vina sau ceva...Este bine si 7, cred, oricum bagam cufere.

17. marinaru777.FmF

marinaru777.FmF Scriitor în devenire

Vorba lui michiuco...asta e praf in ochi. ;)

18. -.vasi.-

-.vasi.- Scriitor în devenire

oare mai jucam si noi astazi ?

19. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

cei cu vrajeala asta a fost 2 luni premium sa scos sa bagat o luna acuma sa scos sa bagat 7 zile pai cei asta bataie de joc??

20. ulysse

ulysse Scriitor activ

sa nu se mai dea premium din cufere

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.