Premium!

Discuție în 'Ajutor' creată de Anonymous, 10 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Tu ai primit bonusul?

1. Da

21,4%
  2. Nu

78,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Anonymous

Anonymous Începător forum

Salut,
    Sa dezbatem din nou problema cu premium pentru validare cont ? Majoritatea jucatorilor care nu s-au logat in ziua implementarii acestei creditari au primit premium, dar cei care s-au logat cu o zi/sau mai multe mai tarziu au primit bonusul, colegii mei de gilda au primit bonusul si azi. Eu cand o sa il primesc ? Tin sa mentionez ca ei nu au facut nimic in legatura cu contul doar s-au logat azi!
    2014-05-10 11:50:37
    Premium achiziţionat
    Credit sistem pentru validare cont: 20000 Tragere Ghiulele Voodoo.
    Credit sistem pentru validare cont: 1 Săptămână Dublu luminițe.
    S-auzim numai de bine!

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu avem ce comenta. Corectitudine marca BP. Pentru unii muma, pentru altii ciuma sau cum sa ne batem joc nu neaparat fiindca vrem sa o facem ci, mai ales, fiindca nu suntem in stare sa evitam erorile dar nici nu generalizam bonusul oferit fiindca ar pierde firma lu' tata 2 bani - sa nu uit: NU ESTE FIRMA VOASTRA SI O BAGATI IN FALIMENT CU LIPSA VOASTRA DE CORECTITUDINE SI DE RESPECT FATA DE JUCATORI.

3. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

nu primeste toata lumea... nici eu nu am primit...

4. simi2

simi2 Mogul forum

eu l-am primit acum vreo 3 saptamani daca numa insel. am facut schimbare de parola si am primit. in schimb mult discutatul matroz nivel 5 nu l-am primit. nu ma prea intereseaza oricum dar e bine de stiut. unii s-au suparat tare din cauza asta si se pare ca degeaba

Wanderlust apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.