Premium

Discuție în 'Ajutor' creată de betivanul1, 16 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. betivanul1

betivanul1 Începător forum

Asta e raspunsul suportului la intrebarea de ce o luna premium doar ....cu disgnul bonus +10% in lazi....

Salut,Toate cuferele acum conţin o lună premium, este răspunsul primit de noi din Germania la această întrebare.Sperăm că am putut să îţi fim de ajutor prin prezentarea acestor informaţii!Multe salutări,

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

aaa deci chiar daca la jurnal scrie altceva ei tot pe a lor o tin :)))

3. ~cristinutza~

~cristinutza~ Novice forum

Nimic nou.... E tipic Suport Seafight Romania

4. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

la fel am patit si eu :)) mai am 1 an si ceva...dar nu e frumos din partea lor...defapt nimic negativ facut de bugpoint nu ma mai surprinde

5. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

mai bagati mana si in buzunar, nu asteptati doar pomana :p

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Dupa implementarea ultimei faze a sistemului de transfigurare valoarea nu se mai rotunjeste de la 1 luna la 2 luni daca aveti gema aferenta design-ului spectare. Procentajul se va aplica, cel mai probabil, in viitor, la 30 de zile, urmand sa se ajunga la 33 de zile.

7. *MIKADO*

*MIKADO* Novice forum

Eu am peste 7k zile premium. Intrebarea mea este,oare nu puteti sa puneti o limita la cufere, de exemplu dupa 5k zile premium sa primim 1 saptamana dublicator luminite sau 1 saptamana buff-ul de cristal etc. in loc de premium.

8. =Decadent=

Va rog sa faceti aceasta propunere in rubrica de idei si actualizari pentru a afla si parerea colegilor Dvs. Puteti atasa de asemenea un sondaj.

9. βζдქέ

βζдქέ Novice forum

Aceeasi problema am intampinat-o si eu , am abilitatile , deci 25% in + si am primit doar 1 luna Premium . Nu cred ca este prea corect asa , adica altii au 7k zile Premium cum s-a zis mai sus , facute cate 60 de-odata , iar acuma mie imi da doar 30 . Pai nu te enervezi cand patesti asta ... ? Si daca nu se mai rotunjeste , macar sa-mi dea bonusul cum trebuie , 25% din 30 de zile Premium , inca 8 zile adica , aproximat 7.5 la 8 , nu 30 de zile ...

10. βζдქέ

βζдქέ Novice forum

Deci ? Nu transmite nici-un moderator aceasta idee mai departe , si anume sa ne dea Premium cu bonusul cuvenit totusi , nu sa ni-l dea tuturor la fel si sa nu mai tina cont acuma de abilitati sau piatra speciala de 10% .

11. =Decadent=

Anuntul oficial referitor la situatia prezentata poate fi gasit AICI.

Sper ca raspunsul va ajuta.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.