premium

Discuție în 'Ajutor' creată de SixFeetUnder, 8 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SixFeetUnder

SixFeetUnder Novice forum

este o problema cu premiumul din cufere...am luat si nu mi-a fost adaugat?

2. *allia*

*allia* Novice forum

Unde ai verificat perioada de valabilitate a premiumului? In ce sectiune????
    Ai cumva si premium 2 activ pe cont (Tăișuri necruțătoare)??

3. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Nava ( privire in ansablu ) Boostere … si Taisurile le vezi pe prima pagina sub nume id …

4. SixFeetUnder

nu nu am
    ma uitasem cate zile am am primit la cufar si nu sa adaugat

5. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Trimite un mesaj la support !

6. GENOVA

GENOVA Începător forum

Si eu am patit asa si am scris la suport.M-au sfatuit sa fac un print scrin si nu au remediat nimic. Cand iei cufere iti scrie pe ecran premium dar nu ti-l contorizeaza si nu apuci sa faci print pt ca dispare scrisul de pe ecrandupa cateva secunde.

7. SixFeetUnder

am trimis si eu astept sa vad daca se rezolva!

8. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

eroarea este raportata mai departe de catre suport...Daca nu ai facut un print screen exact atunci cand ai deschis cufarul cu premium, sa ai dovada clara ca a fost premium in acel cufar o sa primesti o amarata de cheie din partea lor.
    Trebuia sa faci sesizarea la germani, aia sunt mult mai avansati decat noi romanii in general si ei merg pe incredere..

9. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

A fost remediată eroarea legată de premium-ul obținut din cufere. Premium-ul necreditat va fi acordat printr-un script ce se va rula în zilele ce vor urma.

axel apreciază asta.
  10. oufette

oufette Scriitor în devenire

Bun deci asteptam

.schelet. apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.