preot vodoo nivel 3

Discuție în 'Ajutor' creată de mentadent, 24 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mentadent

mentadent Începător forum

as dori sa ma lamureasca un admin am bagat peste 500 de cufere si nu am gasit deloc nici un preot vodoo,speram sa gasesc vodoo lvl 3 eu avand momentan lvl 1 vodoo,mai exista preot vodoo nivel 3 in cufere,?sa stiu sa nu mai caut degeaba.multumesc anticipat

2. snnopy

snnopy Novice forum

In cufere acuma poti gasi preot voodoo de nivel 4.

3. Farxen

Farxen Junior Expert

taverna -> pirati -> preot voodoo lvl3 300000 perle fara premium

4. -ZERO-

-ZERO- Guest

Dupa cum v-au spus si colegii dumneavoastra mai sus, in cufere preotul voodoo nivel 3 a fost inlocuit cu cel de nivel 4, dar daca il prindeti sau nu in cufere tine doar de noroc.
    In pagina principala a jocului, la "Taverna" sectiunea "pirati" puteti gasi preotul voodoo nivel 3, pretul acestuia fiind de 300.000 de perle.

mentadent apreciază asta.
  5. mentadent

mentadent Începător forum

ok sa inteleg ca doar de la taverna mai e posibilitatea de a avea preotul vodoo nivel 3,ms colegi,ms domnule -ZERO-.o seara placuta va doresc

6. LunaDelRay

LunaDelRay Începător forum

iti cere 200 000 perle daca ai si rabatul si premium.... eu zilele trecute l-am luat cu pretu ala...

7. WIKINGII

WIKINGII Începător forum

buna seara
    la mine de ce nu apare preotul nivel 3? la taverna-pirati doar de nivel 1 apare acolo si este pe aur

8. DonShip1

DonShip1 Scriitor în devenire

asta inseamna ca il ai deja prieten drag, uita-te la echipaj

9. -ZERO-

-ZERO- Guest

Am postat pretul standard, presupunand ca nu toti jucatorii dispun de rabat si premium.

In momentul introducerii preotului voodoo nivel 4, toti cei care aveau pe cont preot voodoo nivel 3 l-au primit pe termen nelimitat, deci, cum a spus si colegul dumneavoastra, este posibil sa aveti deja pe nava preotul voodoo nivel 3.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.