Preot Voodoo

Discuție în 'Ajutor' creată de Achilles[❶NE], 25 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Nu am mai jucat o perioadă destul de lungă de timp. Din câte am citit pe forum, am înțeles că a apărut un nou preot voodoo. Cel din cufere (nivel 3) a fost schimbat cu cel de nivel 4. Cel de nivel 3 cică e disponibil la tavernă(asta am observat când am jucat pe EG6).Când am intrat pe serverul pe care am barca mare nu l-am găsit la tavernă. De ce nu e disponibil? O lămurire vă rog!

Modificat ultima dată: 25 Dec 2016
    ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  2. goodlife33

goodlife33 Începător forum

cauta-l la asistenti ca sigur il ai deja

3. -ZERO-

-ZERO- Guest

In momentul aparitiei preotului voodoo nivel 4, preotului voodoo nivel 3 i-a fost scoasa limita de timp, acesta ramanand in conturi fara sa expire. In cazul conturilor noi, preotul voodoo nivel 3 a devenit vizibil in Taverna, in cazul conturilor existente deja puteti gasi preotul voodoo nivel 3 pe pagina de joc, in sectiunea "Asistenti", dupa cum v-a informat si colegul dumneavoastra mai sus.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.