Sugestie Pret resetare abilitati

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de .vultur., 22 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu micsorarea pretului de resetare a abilitatilor de la 100 la 1 cristal ?

1. Da !

11 vot(uri)
    57,9%
  2. Nu !

3 vot(uri)
    15,8%
  3. Eventu asta e naspa !

5 vot(uri)
    26,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

As propune sa se scoata acest pret enervant de resetare a cristalelor de : 100 de cristale, deoarece este foarte costisitor sa platesti 100 de cristale ca vrei sa schimbi abilitatile asta ar veni cam 30900 de perle foarte mult . As propune sa se scoata aceasta taxa sau sa nu par ipocrit sa o micsorati la 1 cristal sau 100 perle .

2. YceProject

YceProject Scriitor activ

eu sunt de acord dar 200 de perle pe punct. si sa poti scoate puncte de la ce abilitate vrei.

spider apreciază asta.
  3. marinaru777.FmF

marinaru777.FmF Scriitor în devenire

Eu zic sa faca totul moca,ce zici?

4. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nu moca dar avand in vedere ca tu ai muncit pt acele puncte de abilitate ar trebui implementat un sistem asemanator cu cel de la castele...

5. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Adevarul ca pretul pt cei mici e ff mare ... macar injumatatit .... cu gratis nu sunt deacord

6. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Hai sa fie nu 100 nici 1 sa fie 10 cristale cred ca asa ar fi mai ok totusi 100 crisatele e foarte mult . Cei care au full abilitati si tunurile upgradate la 5 sa taca din gura ca ei nu mai au ce face cu cristalele dar noi astia mici pana strangem 100 de cristale ...

7. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Eu sut de acord,dar nu cred ca se face modificarea asta ...nu mai cred ...in ultima vreme bigpointul ne baga eventuri doar ca sa bagam bani..doar cu cardul ..ar fi bun daca ar scadea pretul macar la 50 ,ar fi super,dar v-a spus nu sunt sanse

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea precum si feedback-ul primit for fi transmise mai departe. Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.