Feedback Previzualizare: Noul sistem de abilități!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Hellsing_, 22 Aug 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. karom

karom Începător forum

ati ajuns la concluzia ca nu mai aveti cum sa faceti jucatorii sa bage bani si acum modificati abilitatile ca sai fortati sa bage si mai multi bani in acest joc,parerea mea e ca ar trebui sa creeati niste eventuri prin care sa castigam si noi bani reali ca sa merite sa mai bagam bani in acest joc fals

The_Legend21 și -caluta-wfa apreciază asta.
  2. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

aceelasi plictis si ei vor ca sa stimuleze jucatorii sa mai bage bani prin noile abilitati?ma ce sa rad BP,nus care sa fie prostii sa mai bage bani intr-un joc pe moarte

The_Legend21 apreciază asta.
  3. mic[FC]

mic[FC] Începător forum

adio seafight

4. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

desi am abilitatile puse la maxim pe raza tunurilor si reincarcarea harpoanelor nu imi merg dc?

5. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

vad ca inca mai exista acest joc...am jucat din 2009 pana in 2016 non stop..a fost frumos pana cand au inceput sa se vada diferente mari intre cei care joaca de placere(piarda timpul) si cei care baga banii multi in joc..atunci am zis: PA!
    ps: sa nu credeti ca nu am bagat bani in acest joc..am bagat..dar nu mii de euro...
    Pacat de conducere ca nu au stiut sa pastreze si jucatorii/clientii vechi..

sorinel_63 și The_Legend21 apreciază asta.
  6. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

intr-adevar...nu prea mai ai sanse sa joci de placere...daca nu bagi cardu si sa-ti dedici timp, joci pe sub apa...

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Feedback-ul poate fi oferit in runda de discutii deschisa dupa implementarea sistemului, aici.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.