Proba de pirat

Discuție în 'Ajutor' creată de ßα®®α©μdα[❶], 30 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Cam multa experienta necesara pentru a da proba de level 15 nu credeti ?

2. victor

victor Junior Expert

hmmm nu cred ca ar mai fi o problema experienta, la ultimele eventuri s au facut sute de milioane experienta

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

4. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

tinand cont ca acum nu mai este event cam greu se fac 1,5 miliarde de PE.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Rog adminii sa faca ceva fiindca vad ca la raspunsul meu de mai sus nu se vede si ceea ce am scris ci numai o mica parte din mesajul citat. Verificati ultimele modificari aduse forumului fiindca este o problema noua.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am scris eu am auzit fiindca adminii dorm. Cand va treziti poate faceti ceva ca sa se vada posturile. Sa va aduc o cafeluta cu sare?

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu este o problema a forum-ului.
    Pur si simplu ati introdus textul in citat. Folositi click to expand pentru a vedea intreaga postare.

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului si sa cereti o verificare si o solutie. Aceasta problema nu poate fi rezolvata prin intermediul forum-ului.
    Succes!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.