Proba pirat lvl 37

Discuție în 'Ajutor' creată de ☆Đaпtes☆, 6 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Buna ziua,

De cateva zile stau blocat la proba de lvl 37, deoarece nu gasesc niciunde in mapa 36 Dai'loon.Mentionez ca merg la coordonatele precizate si nu apare asa cum am citit pe faq-ul referitor la npc-uri. Are cineva vreo idee care ar putea fi problema?

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Situatia este inca de actualitate? Ati reusit sa găsiti Dai'loon -ul?

4. IceBull3t

Da, problema e de actualitate, mai exact e o problema generala , au aceeasi problema cei care stau pe forum-ul EN , PL si DE . Cel putin in topicurile citite de mine.

E aceeasi problema pentru toate misiunile unde e nevoie sa ajungi la o coordonata si sa apara un NPC. Pt nivel 37, 39 si 40 am vazut topic-uri.

LE: cica se stie de problema si "se va rezolva in cel mai scurt timp", raspunsuri de acum vreo 5-7 zile in urma.

5. mydyla

mydyla Conte forum

nu , acea misiune nu se poate finaliza... am un coleg care a ramas blocat la proba de lvl 37 ca nu-i apare dai'loon-ul ...
    in acelasi context ... la misiunea zilnica din harta 33/1 la finalul coordonatelor trebuie sa apara 2 npc-uri ...nu apar , de vreo saptamana se intampla asta

6. axel

In trecut, acest tip de situatie se manifesta in cadrul misiunilor vovoi, si a avut, pana la rezolvare, un "workaround" temporar de tip: activati misiunea / proba fara a mai avea alte misiuni active. Nu avem o astfel de informatie legata de proba / misiunile in discutie.
    Situatia a fost raportata deja. Cand vom avea un update il vom publica in cadrul forumului.

7. IceBull3t

Nu functioneaza "workaround"-ul ala, l-am testat acum ceva zile, diverse scenarii :p, speram sa functioneze curand :))) . Multumesc de raspuns!

8. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

Si eu sunt blocat la proba de lvl 40 de o saptamana. Acceptat / oprit misiunea de proba, raspuns de la suport a fost :
    "Salut,

Să-l căutaţi mai bine, cu siguranţă este. Nu avem coordonatele exacte să le putem da jucătorilor, la suport. "

O tampenie..ca nici nu apare.
    Sigur este o problema de la ei..cine stie peste cat timp o remediaza.

9. ☆Đaпtes☆

☆Đaпtes☆ Avansat

Intre timp problema a fost remediata, aseara pe la ora 23:00 am reusit sa dau proba de 37. Bafta!

axel apreciază asta.
  10. axel

Multumim pentru update.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.